Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Senzualnost blagdanske noći: Nuit Infinie de Chanel božićna kolekcija

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Nova Chanelova božićna kolekcija pod nazivom Nuit Infinie de Chanel blistava je i sofisticirana kolekcija koja se bazira na zavodljivom izgledu večernjeg make-upa.

Iskušenje dolazi sa tamnocrvenim nijansama na noktima i usnama, oči su naglašene senzualnim bojama sjenila, a ten je obasjan mjesečevom svjetlošću.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Zvijezda kolekcije je paleta sjenila Ombres Matelassées de Chanel. U Chanelu kažu jedna paleta – tisuću različitih izgleda. Pet sjenila idealna za sofisticirani make-up. Pet bezvremenskih nijansi stapaju se u beskrajne kombinacije i intezitet. Cijena palete je 463 kune.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Legendarna Chanel sjenila Illusion d'Ombre prelijevaju se na kapcima, a mogu se nanositi i kao sjenila i kao tuš. Dvije nove nijanse daju nove mogućnosti za maštu – Initiation je platinasto brončana nijansa koja savršeno nadopunjuje sva sjenila u božićnoj kolekciji, a Fatal je srebrenkasto-šljivasta nijansa koja će svih zaintrigirati. Cijena Illusion d'Ombre sjenila je 240 kuna.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Oči su uokvirene brončanim eyelinerom Ligne Graphique de Chanel u nijansi Bronze koji naglašava sav raskoš šminke oko očiju, a točka na 'i' je Cils Scintillants maskara u boji Bronze Platine koja ostavlja metalik iluziju na vrhovima trepavica. Cijena tuša je 265, a maskare sa reflektirajućim česticama 240 kuna.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Boja na usnama je zadnji potez bilo u baršunastoj ili satenskoj verziji. Rouge Allure Velvet sa baršunasto mat teksturom ostavlja bez daha intezivnom tamnocrvenom nijansom La Désirée i jarko crvenom nijansom La Précieuse. U kolekciji se nalazi i satenski Rouge Allure u nijansi Radieuse, plavkasto ružičastom. Cijena svih Rouge Allure ruževa je 252 kune.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Ten je lagano naglašen, svjež i svijetao. Rumenilo Joues Contraste u nijansi Accent meko naglašava jagodice prirodnom ružičastom nijansom sa sitnim bisernim česticam. Cijena rumenila je 310 kuna.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Nanešen na lice ili na dekolte, Poudre Universelle Libre u nijansi Moon Light daje poseban sjaj koji naglašava senzualnost. Svjetlucave zlatne i brončane biserne reflektirajuće čestice daju završni luksuzni dodir. Cijena pudera Poudre Universelle Libre je 347 kuna.

chanel-xmas-nuit-infinie-2013

Blagdanski make-up mora biti zaokružen sa pravom nijansom na noktima. Le Vernis lak za nokte u nijansi Rouge Rubis izvrsno se slaže Ruge Allure Velvet nijansom La Précieuse. Cijena mu je 186 kuna.

U božićnoj kolekciji se nalazi i putni set make-up kistova Les Minis de Chanel, a cijena im je 745 kuna.

Tags: kolekcija, chanel, božić

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Senzualnost blagdanske noći: Nuit Infinie de Chanel božićna kolekcija