Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Senzualnost i tajna 'filmskog pogleda': Lancôme Hypnôse Star maskara

lancome-hypnose-star-maskara

Lancôme je prilikom lansiranja nove maskare iz Hypnôse linije spojio dvije ikone - Betty Boop i Dariu Werbowy. Vragolaste oči i urođenu senzualnost Betty Boop upotpunjuje moderni duh i samopouzdana ženstvenost Darije Werbowy.

Nadahnut tipičnim filmovima iz tridesetih godina, Lancôme je osmislio novi, suvremeni glamur - oči dubokog, intenzivnog i misterioznog pogleda – ženstvenost koja ne može proći nezapaženo, već privlači punu pozornost.

lancome-hypnose-star-maskara

Nova maskara Hypnôse Star za gušće i prekrasno uvijene trepavice koje ocrtavaju samu suštinu senzualnosti i holivudskog glamura zasigurno će naći brojne poklonice.

Lancôme otkriva tajnu 'filmskog pogleda' kombinacijom četkice s dva inovativna rješenja zaštićena patentom koji su u postupku odobrenja i tekućom formulom koja pruža efekt 'crnog dijamanta', precizno oblikujući trepavice.

lancome-hypnose-star-maskara

Ova maskara je posebna zbog učinkovitog spoja ravnih i zakrivljenih strana. Ravnim dijelom na trepavice se nanosi upravo ona količina koja pruža raskošan efekt. Dulja vlakna zakrivljene strane služe za razdvajanje, produživanje i uvijanje trepavica, pružajući senzualni pogled. Zahvaljujući novom, praktičnom piramidalnom obliku četkice, maskara premazuje čak i najkraće trepavice. Trepavice su dugačke, crne i sjajne, a zbog vašeg intenzivnog, dubokog i misterioznog pogleda i najspektakularniji show pada u drugi plan.

lancome-hypnose-star-maskara-swatch

Balansirajući između dvije vrste voska, Hypnôse Star sadrži dvije formule s teksturom lakom poput pera. Nevjerojatno glamurozni volumen zajamčen je zahvaljujući različitim vrstama mekanog voska, koji senzualno obavija trepavice od korijena do vrhova, a izuzetno jednostavno nanošenje, uz savršeno razdvajanje, pruža volumen iz snova, čime se postiže trodimenzionalni raskošni efekt. Trepavise se savršeno uvijaju zahvaljujući carnauba vosku koji stvara tanki sloj preko cjelokupne površine, dajući vam očaravajući pogled poput pin-up modela. Tekuća tekstura i inovativna četkica u savršenom su skladu, pružajući ultra glamurozni volumen i jasno definiran rub trepavica. Pigmentima minerala okupanim u uljima u kojima se zrcali svjetlost jamči vam efekt 'crnog dijamanta'. Crna je ukrašena moiré nijansama, a boja 'Noir Midnight' je nijansa koja oči obavija profinjenim sjajem i beskompromisno privlači pozornost.

lancome-hypnose-star-betty-boop

Lancôme Hypnôse muze

Magnetičnog sjaja u očima i odvažne suvremene ljepote, Daria Werbowy je ženstvenija no ikad, ističući zavodljivost i prirodnu eleganciju maskarom Hypnôse Star. Ona utjelovljuje modernu interpretaciju holivudskog glamura kojeg Lancôme želi dočarati.

Kao zaigrani lik koji pršti vragolastim šarmom, Betty Boop oduvijek je odisala glamurom. Stvorena 30-ih godina prošlog stoljeća kao prva heroina crno-bijelog animiranog filma, utjelovila je nestašnu, sitnu ženu iznimno razigranog duha. Kao simbol zlatnog doba američkog animiranog filma, njezina legendarna i zarazna fraza 'boo-boo-bee-doo' postala je slavna te su je usvojile najglamuroznije svjetske zvijezde. Uvođenjem filma u boji doživjela je transformaciju, ali je zadržala taj nestašan, razigran duh i vječnu mladolikost. Sada se ovaj iznimno senzualan i neodoljiv lik pridružuje glamuroznom svijetu Hypnôse Star.

Preporučena maloprodajna cijena Hypnôse Star maskare je 274 kune.

 

Tags: lancôme, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Senzualnost i tajna 'filmskog pogleda': Lancôme Hypnôse Star maskara