Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Simfonija mat ružičastih nijansi: L'Oréal Paris Color Riche La Vie en Rose

loreal-la-vie-en-rose

Nakon Pure Reds kolekcije ruževa, L'Oréal Paris lansirao je i simfoniju ružičastih nijansi pod nazivom Color Riche Exclusive La Vie en Rose.

Color Rich Exclusive La Vie en Rose kolekcija ruževa ponovo nosi potpis L'Oréal Paris glasnogovornica. Četiri nove ružičaste mat nijanse pažljivo su kreirane kako bi svaka žena mogla izabrati nijansu koja najbolje odgovara njezinoj boji tena. Ove profinjene nijanse stvorene su za izuzetne, jedinstvene žene koje uživaju u izražavanju svoje romantične prirode i elegancije.

Kolekciju ruževa Color Riche Exclusive La Vie en Rose čine nijanse Blake's Pink, Eva's Pink, J.Lo's Pink i Naomi's Pink.

loreal-la-vie-en-rose

Blake's Pink je blistava nijansa s blagim narančastim pigmentima pružit će svijetloj puti sjaj, Eva's Pink je ružičasta nijansa s daškom toplih tonova koja se odlično se uklapa s tamnijim tenom i ističe preplanulost, J.Lo's Pink je upečatljiva i neodoljiva intenzivna ružičasta nijansa koja kombinira profinjenost pink boje i zavodljivost crvene, a Naomi's Pink je nijansa u boji sljeza, simbol otmjenosti i uglađenosti koja svijetlim tonovima kože daje izgled svježine i sofisticiranosti.

Cijena L'Oréal Paris Color Riche ruževa iz kolekcije La Vie en Rose je 93,90 kune.

loreal-la-vie-en-rose

Tags: ruževi

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Simfonija mat ružičastih nijansi: L'Oréal Paris Color Riche La Vie en Rose