Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sjaj poput ogledala: Dior Addict ruž

dior-addict-lipstick

Dior nas uvodi u novu eru ruževa za usne. Stvorili su novi Dior Addict ruž koji ima Hydra-gel jezgru za senzacionalan efekt sjaja ogledala.

dior-addict-lipstick

Novi Dior Addict ruževi kombinira tradicionalni ruž sa sjajilom. Jednostavnim rječnikom, novi Addict ruž u svom središtu ima sjajilo. Dior Addict ruževi su poput druge kože, sve u jednom - ruž i hidratizirajući 'top coat' koji daje sjaj poput ogledala.

dior-addict-lipstick

Ekskluzivna hydra-gel jezgra koncentrirana je u sredini Addict ruža sastavljena je od 40%  najsjajnijih ulja koja se koriste u kozmetici. Usne čine hidratantnijim, ostavljajući ih popunjenim, zaglađenim i potpuno revitaliziranim. Zaštitna ulja produljuju trajanje ruža boljim prijanjanjem na usnama.

 

dior-addict-lipstick

Kao u svakoj kolekciji, tako je i u ovoj Dior lansirao četiri 'IT' nijanse koje su upotpunjene s lakovima za nokte. BE DIOR 976 odvažna je, ultra moderna roza u kojoj se nalaze ton-na-ton biserni pigmenti, WONDERFUL 561 nježna je baby doll roza sa srebrnim bisernim pigmentom koja daje svježinu izgledu, TRIBALE 451 koraljna je nijansa koja se presijava s plavkastim odsjajem, a SMILE 553 klasična nijansa ružinog drveta s odvažnim dodirom koji usnama daje prirodan 'blush' efekt.

Novi Dior Addict ruževi dostupani su u 35 nijansi, a preporučena im je cijena 262 kune. Preporučena cijena laka za nokte je 189 kuna.

dior-addict-lipstick

Tags: dior, ruž, addict

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Sjaj poput ogledala: Dior Addict ruž