Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sjajne, voluminozne, preoblikovane trepavice: YSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll

ysl-faux-cils-baby-doll

Nova maskaru Volume Effet Faux Cils Baby Doll stvorila je kuća Yves Saint Laurent za ženu koja je naizgled nevina, po prirodi sofisticirana, senzualna i i sigurna u sebe.

ysl-faux-cils-baby-doll

YSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll je više od maskare, ona definira novu estetiku za oči. Trepavice se šire u nevjerojatnu lepezu s potpunom kontrolom nanošenja. Trepavice su preoblikovane, jedna po jedna, sa sjajem i grafičkim volumenom.

Nova je maskara presvučena zlatnim ruhom i ima ružičasto ispisano ‘Baby Doll’. YSL kaže da ima trostruki poziv - zlato za zaslijepljenost, crna za zavođenje, a roza za fantazije i drskost.

Formula nove maskare zaštićena je sa dva patenta. Inspirirana je high-tech molekulom naziva grafen, ugljikovim kristalom izoliranim 2004. godine od strane dva znanstvenika koji su dobili Nobelovu nagradu za fiziku u 2010. godini. 2013. godine YSL laboratoriji su uspjeli razviti formulu koja može oponašati strukturu i jedinstvena svojstva grafena kombinirajući tri polimera, mekane voskove i posrednika koji omogućuje maksimalnu raspodjelu crnog pigmenta za savršeno postojanu boju. Ultra fina tekstura reproducira fleksibilnost i otporna svojstva grafena. Na taj način produljuje i uvija trepavice od korijena do vrhova i osigurava 24-satnu postojanost.

ysl-faux-cils-baby-doll

Maskara Volume Effet Faux Cils Baby Doll povećava oči, zahvaljujući inovativnoj strukturi svoje elastomerne četkice. Ova višeslojna četkica ima debele, široko razmaknute dlakice za prekriti i povećati trepavice, čak i one najsitnije, od korijena do vrhova. Rezultat je volumen koji se može prilagoditi svakoj ženi i zadovoljiti njezinu želju za efektom umjetnih trepavica, bez popravljanja u bilo kojem trenutku.

YSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll maskara dostupna je u četiri nijanse N°1 Noir Fétiche, N°2 Brun Enjôleur, N°3 Bleu Audacieux i N°4 Violet Indiscret, a preporučena maloprodajna cijena joj je 261 kunu.

 

Tags: saint, laurent, maskara, volumen

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Sjajne, voluminozne, preoblikovane trepavice: YSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll