Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sjenila za mladolik izgled očiju: Elizabeth Arden Beautiful Color

elizabeth-arden-beautiful-color-sjenila

Ove jeseni Beautiful Color sjenila su noviteti u make-up liniji Elizabeth Arden. Poboljšane formule i teksture dolaze u mono i duo pakiranjima.

elizabeth-arden-beautiful-color-sjenila

Novom pigment tehnologijom postigli su finoću baze koja stvara sloj na površini kapka umjesto da se skuplja u njegovim linijama i naborima. Formulacija je kreirana tako da ujedno njeguje kožu i štiti je od štetnih vanjskih utjecaja te umanjuje znakove starenja oko očiju.

elizabeth-arden-beautiful-color-sjenila

elizabeth-arden-beautiful-color-sjenila

Sjenila su obogaćena infuzijom retinyl linoleata i vitamina C i E koji podižu kapke i čine ih glatkim te inovativnom  Advanced Technology Pigment. Retinyl Linoleate je nježan, ali efikasan derivat vitamina A koji klinički dokazano umanjuje fine linije i bore te potiče kožu na prirodnu proizvodnju kolagena. Antioxidanti vitamin C i E neutraliziraju slobodne radikale tako što značajno smanjuju njihovo razorno djelovanje na stanice kože u nježnom području oko očiju. Advanced Technology Pigment je posebna tehnika kojom je svaka čestica pigmenta obložena mješavinom svilenog silikona, Retinyl Linoleata i antioksidanata. Ovakvi sastojci stvaraju iznimnu zasićenost bojom te teksturu čine luksuzno mekanom i glatkom.

elizabeth-arden-beautiful-color-sjenila

Sjenila dolaze u novom zlatno-srebrnom pakiranju sa prepoznatljivim crvenim vratima na sredini. Preporučena maloprodajna cijena mono sjenila je 228 kuna, a Duo sjenila 275 kuna.

Tags: teksture, make-up, arden, elizabeth, sjenila, liniji, dolaze, formule, color, poboljšane, pakiranjima, mono, beautiful

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Sjenila za mladolik izgled očiju: Elizabeth Arden Beautiful Color