Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Snovi se ostvaruju s Too Faced paletama

Ekskluzivno u Sephorinim prodajnim mjestima ovih blagdana dolazi Too Faced Dream kolekcija. U samoj kolekciji nalaze se 4 različite palete proizvoda.

Too Faced In your dreams

Ova paleta nudi tri kompletna izgleda za glamurozne i očaravajuće dekorativne kozmetike za prave princeze. Možete se poigrati i kreirat prirodni look, koketni ili pak smokey eyes uz pomoć ove palete proizvoda. Set sadrži 9 sjenila za oči, 3 rumenila, 3 ružičasta sjajila za usne i 3 tutoriala za step-by-step look.

Too Faced Sweet Dreams

Too Faced nas s ovom kolekcijom ponovno vodi u svijet bajki. U ovoj eksluzivnoj božićnoj riznici nalaze se svi 'must have' proizvodi ove kozmetičke kuće. 15 jako pigmentiranih sjenila, podloga (primer) za sjenilo, dva rumenila, bronzer te osvjetljivač za besprijekoran ten. Također u setu se nalazi i step-by-step tutorial kojim možete naučiti kako postići željeni izgled sa proizvodima iz ovog seta.

Too Faced Glamour to Go Dream

Ova fantastična mini paleta je zaista ostvarenje snova za sve kozmetičke ovisnice. U vintage kolekciji izgleda se nalazi svi must have proizvodi za kreiranje ultra glamuroznog izgleda. U setu vas očekuju 8 sjenila, ružičasto sjajilo za usne, najprodavaniji bronzer te rumenilo u koraljnoj boji.

Too Faced Beautiful Dreamer

U prekrasnoj ružičastoj toaletnoj torbici nalaze se svi najprodavaniji Too Faced proizvodi za oči, usne i obraze. U setu se nalazi set od 4 sjenila u smeđim nijansama, ružičasto sjajilo za usne, bronzer i rumenilo u duo pakiranju, crna maskara i primer (podloga) za sjenila.

Tags: make-up, sephora, faced, dream, palete

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Snovi se ostvaruju s Too Faced paletama