Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sofisticirani izgled: Make-up kolekcija Hôtel Privé by Givenchy

givenchy-hotel-prive

Nova Givenchyeva proljetno-ljetna kolekcija Hôtel Privé inspirirana je francuskim boutique-hotelima u kojima često odsjeda Givenchyev make-up direktor Nicolas Degennes. Njihova atmosfera, boje, materijali i osjećaj ugode prenio je na kolekciju.

'Prenosi suptilnu, prirodnu eleganciju. Boje koje izražavaju nježno zadovoljstvo i ugodnu intimu. Teksture su jednostavne za korištenje, a kolekcija je definicija rafiniranog luksuza.', rekao je Nicolas Degennes za Hôtel Privé kolekciju.

givenchy-hotel-prive

Zvijezda kolekcije je Ècrin Privé paleta sjenila koja nije dostupna u Hrvatskoj. Ostatak kolekcije sastoji se od ruža Rouge Interdit u boji N° 59 Private Peach i sjajila Gloss Interdit u novim limitiranim bojama N° 35 Private Rose i N° 36 Private Fuchsia. Usne su ovo proljeće obojane u nježne ružičasto-bež tonove i sjaje rozim i fuksija sjajem.

givenchy-hotel-prive

Nokti su sofisticirani, obojani su u sivo i 'taupe', bež-sivu nijansu. Elegancija lakova Vernis Please! u nijansama N° 183 Private Grey i  N° 184 Private Taupe još više naglašava nježni make-up koji je Nicolas Degennes kreirao za Givenchy ove sezone.

Maloprodajna cijena ruža Rouge Interdit je 216 kuna, sjajila Gloss Interdit 201 kunu te lakova za nokte Vernis Please 125 kuna.

Tags: make-up, givenchy, proljeće

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Sofisticirani izgled: Make-up kolekcija Hôtel Privé by Givenchy