Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Make-up

Lijepa danju i noću: Clarins jesenska kolekcija Pretty Day & Night

clarins-pretty-day-night

Vesele nas ovogodišnje jesenske make-up kolekcije, a Clarinsova Pretty Day & Night nije iznimka. Ona omogućava ženama da biraju između neutralnog izgleda danju, smokey eye izgleda navečer ili da miješaju efekte prema vlastitim preferencijama neovisno o dobu dana, nema pravila.

Više...

 

Raskošno ruho na usnama: YSL Rouge Pur Couture

ysl-rouge-pur-couture-fall-2015

YSL Beauté piše novo poglavlje u priči o svojim legendarnim ruževima Rouge Pur Couture. Kažu da je dovoljan je samo jedan potez ružem da se osjeti uzbuđenje i užitak odijevanja pri nanošenju Rouge Pur Couture ruža na usne.

Više...

 

Tajanstvene boje jeseni: Artdeco Mystical Forest kolekcija

artdeco-mystical-forest-2015

Artdeco je inspiraciju za jesensku kolekciju našao u tajanstvenoj, začaranoj šumi u bojama jeseni te ju je nazvao Mystical forest. Kombinacije zemljanih, bež i sivih nijansi, pobuđuju sjećanja na uspavanu atmosferu o maglovitom danu provedenom u šumi.

Više...

 

Pariška inspiracija: Lancôme jesenska kolekcija

lancome-parisian-fall-2015

Još prošle godine Lancôme je započeo suradnju s Caroline de Maigret, modelom, miljenicom Karla Lagerfelda, muzičkom producenticom i spisateljicom, sveobuhvatno multitalentiranom ženom. Ova Lancômova pariška muza  je dobila otvorene ruke za dizajniranje njihove jesenske kozmetičke kolekcije. I kako se očekivalo obavila je to na odličan način.

Više...

 

Neodoljiva, ženstvena rokerica: YSL Pretty Metal

ysl-pretty-metal

Lloyd Simmonds, kreativni direktor Make-upa YSL Beauté, i ovaj put je inspiraciju našao u rokerici, izuzetno ženstvenoj, u mat crnoj koži sa zakovicama, stoga ne čudi naziv jesenske kolekcije Pretty Metal. Osnova kolekcije u tamne, prodorne i odvažne nijanse s ženstvenim štihom.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari