Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Make-up

Lijepo oblikovane obrve i naglašene oči: Hello Beauty 3D maskara i Flat olovka za obrve

hello-beauty-3d-fiber-lashes-mascara

Brend Hello Beauty ima dva potpuno nova proizvoda na hrvatskom tržištu - Hello Beauty 3D maskara s vlaknima svile i Hello beauty Flat olovka za obrve.

Više...

 

Sve cijene proizvoda Giorgio Armani Beauty

giorgio-armani-kozmetika-douglas-zagrebgiorgio-armani-kozmetika-douglas-zagreb

Ove godine Giorgio Armani slavi dvije važne obljetnice - 15 godina ljepote i 40 godina mode. Upravo je u ovoj, slavljeničkoj godini Giorgio Armani kozmetika došao u Hrvatsku i od kraja veljače ove godine njihove proizvode možete kupiti u Douglas parfumeriji na zagrebačkom Trgu bana J. Jelačića. U srijedu 30.09. otvoreno je i drugo prodajno mjesto u Hrvatskoj - u Douglas parfumeriji u Arena Centru Zagreb.

Više...

 

Puder koji mijenja kožu: Bobbi Brown Intensive Skin Serum Foundation SPF40

bobbi-brown-intensive-skin-serum-foundation

Bobbi Brown za svoj novi puder Intensive Skin Serum Foundation SPF40 kaže da je savršena kombinacija intenzivne njege i tekućeg pudera u jednom proizvodu. 'Ova će formula promijeniti vašu kožu', tvrdi Bobbi.

Više...

 

Budite jedinstveni: MAC MACnificent Me kolekcija

mac-macnificent-me

'Tko god da jeste, bez obzira na stil ... stavite svoje srce i dušu u to. Budite strastveni, biti svoji, budite M∙A∙Cnificent!', tako je glasila MAC kampanja kojom su pozvali pojedince da se priključe njihovom natječaju za lica nove kolekcije - MACnificent Me.

Više...

 

Popravite i korigirajte sve: Dior Fix It

dior-fix-it

Dior na svojoj svakoj reviji i na svakom snimanju koristi jedan proizvod - Fix It. Kako mu sama riječ kaže, Fix It popravlja sve!

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari