Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Suncem poljubljena koža: Givenchy Croisière linija

givenchy-croisiere-2014

Prva Givenchy Croisière linija izašla je 2012. godine kao ultimativni dodatak ljetu s naglaskom na ljetni ten, oči i kožu obasjanu zlatnim česticama.

Croisière linija uvijek dolazi u ograničenom izdanju. Nicolas Degennes, make-up direktor Givenchya voli slobodno vrijeme, to su trenuci u kojima koža iznova diše i cvjeta. Croisière kolekciju 2014 dizajnirao je poput praska užitka čije su ključne riječe egzotika i elegancija. Osunčani ten kao rezultat koji se može postići u samo nekoliko trenutaka, seksi i svjež na vrhuncu elegancije.

givenchy-croisiere-2014

POUDRE TERRE EXOTIQUE

Jako sunčevo svjetlo uhvaćeno je u ovom 'must-have' bronzeru bez dodatka talka. Daje preplanuli učinak koži, bez neželjenog sjaja ili teškog osjećaja na licu, samo osunčan ten sa suptilnom blistavošću, kao nakon tjedan dana uživanja na moru. Brončani izgled i prirodni sjaj je moguće postići u samo tri minute.

givenchy-croisiere-2014

Bronzer se nanosi kabuki kistom na konture lica, točno na mjesta koja inače 'dotakne' sunce - rub čela , jagodice i nos. U večernjim satima, dodir kistom ide i na ramena i dekolte.

givenchy-croisiere-2014

ANGE OU DÉMON LE SECRET CROISIÈRE EDITION

Givenchy Croisière obavezno dolazi sa ljetnim parfemom. Ove godine Ange ou Démon Le Secret  Croisière edition ne samo da predivno miriše, nego i ostavlja suptilni zlatni trag na mjestima na koji je nanesen. Pjenušava verzija Ange ou Démon Le Secret ulijeva blagdanski ugođaj s egzotičnim prizvukom. Sunce, pijesak, more sve je prožeto ovim sunčanim mirisom. Miris evocira senzualnost osunčane kože. Svježina citrusnih nota miješa se s mekoćom tropskog cvijeća i sunčanim akcentima morske soli. U samom vrhu mirisne piramide nalaze se note limuna, nerolija i jasmina, cvijet tiare i akord soli su u srcu, a ambra i vanilija u bazi dočaravaju miris toplog pijeska.

Cijena bronzera Powder Terre Exotique je 411 kuna, a mirisa Ange ou Démon Le Secret  Croisière edition 479 kuna. Oba se proizvoda iz Croisière kolekcije mogu kupiti ekskluzivno u Mueller parfumerijama.

Tags: miris, parfem, make-up, givenchy, croisière

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Suncem poljubljena koža: Givenchy Croisière linija