Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

SUNzacionalni Shiseido puderi s SPF 30

shiseido-sun-puder

Shiseido Sun puderi su već godinama njihovi bestselleri. Minimalne veličine da stanu u svaku torbicu, optimalnog prekrivanja i s zaštitnim faktorom 30. Idealni za ljeto! A dolaze u 3 različite teksture – tekući puder, stick i kompaktni puder.

Shiseido Sun puderi su mali, a sad dolaze i u proširenoj paleti boja koje odgovaraju svima. Imaju iznimne make-up sposobnostima, daju srednje do jako prekrivanje, hidrataciju, mekoću i besprijekoran vodootporni finiš.

Osim dodanih nijansi i stare su nijanse promijenile ime. Tekući puder dolazi u nijansama Medium Ivory (bivši SP40), Medium Beige (bivši SP60), a nove nijanse su Dark beige i Dark Ivory. Kompaktni puderi su Medium Ivory (bivši SP40), Medium Beige (bivši SP60), Dark beige i Dark Ivory (bivši SP70), a stick dolazi u nijansama Beige i Ochre.

shiseido-sun-puder-bronzer

UV Protective Compact Foundation SPF 30 i Tanning Compact Foundation SPF 6

Svaki dan na odmoru, Shiseidovi najprodavaniji kompaktni puderi su savršen završni dodatak blistavom ljetnom tenu. Žene svijeta kriju tajnu ljetnog izgleda u svom dlanu. Shiseido SPF 30 kompaktni puder je tako pametan u kombiniranju zaštite od sunca sa optimalnom vlagom i mekoćom.

shiseido-sun-puder-bronzer

UV Protective Liquid Foundation SPF 30

Zaštita, kontrola, prozračan finiš i osunčana boja, i sve to na jagodicama prstiju. Ovaj SPF 30 tekući puder idealan je za sport i aktivnosti na otvorenom, u vodi, u pokretu ili čak i na planini. Izgledajte fantastično osunčani,ostanite visoko zaštićeni i uživajte u sunčanim senzacijama do maksimuma.

UV Protective Stick Foundation SPF 30

Puder u sticku je savršen za putovanja i velike avanture. Više nego nosivi, ovaj SPF 30 puder u stiku daje osjećaj slobode. Jednostavan je, praktičan, pruža visoku zaštitu, besprijekoran prozračan finiš i prekrasnu kožu u svim situacijama.

Cijena Shiseido Sun kompaktnog pudera je 266 kuna, tekućeg 254 kuna, a sticka 222 kune.

shiseido-sun-puder-bronzer

Tags: shiseido, puderi, spf30

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up SUNzacionalni Shiseido puderi s SPF 30