Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

SVE O YSL TOUCHE ÉCLATU

Iduće godine kultni proizvod YSL kuće, iluminator i korektor u jednome, Touche Éclat proslavit će svoju dvadesetu obljetnicu.

Od puštanja na tržište tada inovativnog proizvoda, mnogi su ga pokušali kopirati, no nitko se nije približio ovim impresivnim brojkama:

- 10 YSL Touche Éclat se proda svakih 10 sekundi u cijelome svijetu

- 2.892.000 ih je prodano samo u 2009. godini.

Prije gotovo dvadeset godina takvi proizvodi nisu imali integriranu četkicu za nanošenje i kada se pojavio na tržištu u svom elegantnom zlatnom pakiranju YSL Touch Éclat je izazvao pravu pomamu. Osim toga po prvi puta su u jednom proizvodu žene mogle dobiti nešto što će  prekrivati tamne podočnjake, ali i osvjetljavati lice na pravi način ističući sve ono najbolje na njemu.

Ovaj proizvod je poput slikara kojem je zadatak privući svjetlost na lice tamo gdje je to potrebno i sakriti nedostatke. Touche Éclat sakriva umor i poljepšava ten, prikriva sitne borice. Osim na području podočnjaka i okoločnih borica, može ga se koristiti ispod obrva za odmoren izgled,na gornjem dijelu jagodične kosti kako bi ju istaknuli, oko usana za vizualno dodavanje volumena, oko nosa za prikrivanje nazo-labijalnih borica. Također je vrlo praktičan za trenutne popravke šminke, na primjer ako vam se ruž razlije preko ruba usana, mali dodir Touch Eclat-a će to popraviti  jer neutralizira boju ruža. Može ga se nanositi preko podloge i pudera, kao i na čistu kožu.

Ovaj proizvod sadrži jedinstvene sastojke. Luminocaptide kompleks koji udružuje dva tipa pigmenata. Jedni su transparentni, 'hvataju' i prelamaju svjetlost. Drugi su zaduženi za stvaranje mekanog fokusa, tj. stapanje s kožom bez vidljivih prijelaza i preosvjetljivanja. Humectin je hidratantni i osvježavajući kompleks koji ima dugotrajno djelovanje na kožu. Mikrosferični pigmenti jamče stapanje proizvoda s bojom kože bez efekta maske.

YSL Touch Eclat se proizvodi u nekoliko boja kako bi se čim lakše prilagodio tenu kože: No.1 Rose light, No.2 Ivory Light, No.3 Peach Light, No.4 Caramel Light.

U svakom proizvodu je 2,5 ml ovih čudesnih sastojaka, no s obzirom na laganu strukturu, traje dugo jer nije potrebno nanositi puno proizvoda za postizanje željenog efekta.

Preporučena cijena YSL Touche Éclat je 285 kn.

Tags: make-up, makeup, korektor, touche, éclat, iluminator

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up SVE O YSL TOUCHE ÉCLATU