Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svjež i prirodan proljetni izgled: iQ COSMETICS puder i BB krema

 

iQ Cosmetics je linija beauty dekorativnih proizvoda, ekskluzivno dostupnih u svim BIPA poslovnicama. Riječ je o visokovrijednoj liniji kozmetike, koja je nastala kao spoj otmjenosti i stila. Od ovog proljeća u ponudi su i dva potpuno nova proizvoda iQ Cosmetics - iQ Cosmetics Pure Infinity tekući puder i iQ Cosmetics Pure Infinity BB krema.

Korištene teksture iQ Cosmetics ispunjavaju visoke zahtjeve svake žene koja drži do kvalitete te prije svega naglašavaju prirodan look.

iQ Cosmetics Pure Infinity tekući puder

Osigurava besprijekoran ten i jednakomjerno nanošenje, a osnovni sastojci ovog proizvoda su bademovo ulje, vitamin E i aloe vera. Ostavlja mekan i baršunast osjećaj na koži. Dostupan je u 8 različitih nijansi, a cijena mu je 59,90 kuna.

iQ Cosmetics Pure Infinity BB krema

Kombinira šest svojstva u jednom proizvodu - hranjiva dnevna krema koja hidratizira lice, osigurava mat i prirodni završni 'touch', zahvaljujući SPF 10 koža je zaštićena od sunca i spriječeno je njeno prerano starenje, prilagođena je sve tipove kože i ostavlja mekan i baršunast osjećaj na koži. BB krema je dostupna u dvije nijanse, a cijena joj je 59,90 kuna.

Tags: puder, krema, bipa

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Svjež i prirodan proljetni izgled: iQ COSMETICS puder i BB krema