Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svjež i zdrav izgled: Bourjois BB krema i sjajilo

bourjois-bb-cream

Bourjois je otišao korak dalje od drugih brendova i uz BB kremu lansirao i BB sjajilo.

 

bourjois-bb-cream

BB CREAM 8u1

Osam benefita se krije u samo jednom proizvodu koji savršeno balansira između maku-upa i njege kože. Osim što ujednačava i zaglađuje ten, prikriva sitne nedostatke i umor, ova BB kremica matira i hidratizira kožu te je štiti od starenja i UV zračenja zahvaljujući SPF 20.

Dobro se stapa s kožom, ujednačava ten bez osjećaja težine, koji ima većina pudera, prikriva nedostatke i zaglađuje ten kao kompaktni puderi, a dolazi u čak četiri različite nijanse. Formula je obogaćena mineralnim pigmentima te ne sadrži talk, zaslužna je za super prekrivanje bez osjećaja težine na licu, a rezultat je ujednačen ton kože i zaglađen ten prirodnog izgleda.

bourjois-bb-gloss

BB Gloss 5u1

5u1 BB sjajilo koja ispunjava sve ženske zahtjeve i nudi sve što je potrebno usnama. Daje svježi sjaj zahvaljujući osvjetljujućim pigmentima, zaštitu zahvaljujući hranjivom vosaku ruže, kristalni sjaj zbog mikro-kristalića voska, a ponaša se kao hidratantni serum zahvaljujući slatkom bademovom ulju.

Dolazi u dvije nijanse. Za svijetlu put sa koncentriranim plavo-ružičastim pigmentima koji daju visoki sjaj i decentnu boju usnama, a za srednju i tamnu put koktel narančasto-ružičastih pigmenata koji maslinastoj puti daju zdrav izgled.

Bourjois BB kremu i sjajilo možete naći u parfumerijama Mueller, a cijena im je 114,90 kuna za BB kremu i 72,90 kuna za sjajilo.

Tags: puder, sjajilo, bourjois

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Svjež i zdrav izgled: Bourjois BB krema i sjajilo