Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Svježina i hidratacija sa prekrivanjem: Chanel Vitalumiere Aqua Compact

Super popularni dvofazni Chanelov tekući puder Chanel Vitalumiere Aqua dobio je svoju inačicu u vidu kremastog pudera u kompaktu - Vitalumiere Aqua Compact.

U klasičnom crnom kompaktu nalazi se puder kremaste strukture koja se brzo suši na koži, a aplikacija je jednostavna uz priloženu spužvicu i ogledalo. Ovaj kompakt je namijenjen za nomalnu i suhu kožu, a obećava osjećaj svježine, hidrataciju i srednje prekrivanje kože. Puder nanešen na kožu daje lagan i prirodan ten, bez osjećaja težine na licu.

Vitalumiere Aqua Compact sadrži hidratantne sastojke koji održavaju prirodnu vlagu kože i ten ostaje svjež čak do 8 sati, kao i pigmente koji lome svjetlost tako da skrivaju sve nesavršenosti lica i umor. Osim toga sadrži i vitamin E te zaštitni faktor SPF 15/PA++ kao dodatni benefit u očuvanju ljepote i mladosti kože lica.

Chanel  Vitalumiere  Aqua  Compact  dolazi u 13 nijansi na svjetsko tržište, od kojih će samo neke doći u naše parfumerije.  Nijanse su grupirane u skupine Beige Rose (BR) 22, 32, 42, 52; Beige (B) 10, 20, 30, 40, 50, 60 i Beige Ambre (BA) 34, 44, 54.

Preporučena maloprodajna cijena Chanelovog kompaktni pudera Vitalumiere Aqua Compact  je 383 kn.

 

Tags: puder, aqua, chanel, makeup, vitalumiere, compact, šminka

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Svježina i hidratacija sa prekrivanjem: Chanel Vitalumiere Aqua Compact