Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Tekuća svjetlost: La Prairie Liquid Soft Glow

la-praire-liquid-soft-glow

La Prairie je nedavno lansirao novi inovativni iluminator lica Liquid Soft Glow. Kako mu samo ime kaže radi se o nevidljivom difuzoru svjetla koji naglašava prirodnu boju kožu, a zahvaljujući sitnim zlatnim česticama čini ten besprijekornim i prirodnim.

Ima dvostruku funkciju – osvjetljava lice te ga štiti zahvaljujući ekskluzivnom staničnom kompleksu koji odlikuje La Prairie kozmetiku. Liquid Soft Glow raspršuje svjetlo koje pada na lice i kreira tkz. 'soft focus' efekt koji zamagljuje izgled finih linija i bora te se one ne primjećuju. Omekšava kožu i štiti je te joj pomaže da zadrži vlagu te je čini svilenkasto-mekom. Ten čini besprijekornim i prirodnim.

Polimeri koji raspršuju svjetlo obavijaju kožu velom svjetla te je čine naizgled savršenom, a La Prairieov stanični kompleks (Cellular Complex) vraća energiju koži, hrani je i hidratizira.

Namijenjen je svima tko želi dodati malo svjetlosti u rutinu njege ili želi puder obogatiti sa iluminirajućim česticama. Liquid Skin Glow se može nositi samostalno poslije dnevne njega, pomiješan sa puderom za osvjetljvajući efekt ili samo na dijelove koje želite naglasiti kao klasičan iluminator.

Preporučna maloprodajna cijena La Prairie Liquid Skin Glow iluminatora je 440 kuna.

Tags: puder, iluminator, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Tekuća svjetlost: La Prairie Liquid Soft Glow