Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Terapija bojama i kozmetikom: Lush Emocionalna Briljantnost

lush-emocionalna-briljantnost-makeup

U subotu 21.7. u cijelom svijetu Lush lansira svoju prvu kolekciju make-upa pod nazivom Emocionalna Briljantnost. Cijeli koncept make-up, odnosno, kako ga u Lushu zovu, word-upa, temelji se na spajanju psiholoških potreba i boja.

Koncept je, u biti, proces koji vam otkriva kakve boje bi, ovisno o vašem trenutnom raspoloženju, trebala biti kozmetika koju nosite. Naime, sve što treba je opustiti se, zavrtiti kolo i otkriti koju biste boju trebali nositi. Prve tri boje koje ste primjetili su povezane sa tri točno određene riječi koje otkrivaju ponešto o vašem stanju uma. Kad nosite na taj način odabrane boje te na taj isti način osjećate riječi - to je word up!

Lush suosnivačica i izumiteljica Emocionalne Briljantnosti Rowina Bird o novom pristupu bojama rekla je: 'Volim ruž za usne, ali uvijek me zanimalo zašto mi se ne sviđa samo jedna određena boja, zašto u različite dane želim nositi različite nijanse ruža za usne? Štoviše, nekad bi ruž mijenjala i više puta dnevno. Nakon razgovora s drugim ovisnicama o ružu, došle smo do zakljčka da to nema veze s odjećom koju u tom trenutku nosimo, već s raspoloženjem i osjećajima. To nas je zapanjilo i inspiriralo. I tako se rodila ideja o Emocionalnoj Briljantnosti.'

Emocionalna Briljantnost funkcionira na način da vi nosite boju koju ste sami odabrali, koja se veže uz određenu riječ koja će vama biti značajna i koja će, u tom datom trenutku, za vas imati smisla i koja će vam pomoći ispuniti ciljeve. Lush je na popisu riječi radio s poznatom psihoterapeutkinjom Lady Helen Kennedy, specijalistom kognitivno-bihevioralne terapije. Riječi koje koristi u Emocionalnoj Briljantnosti su iste one koje ona koristi za vrijeme svojih terapijskih seansi kako bi ljudima promijenila percepciju i ponašanje, a u konceptu Emocionalne Briljantnosti spojila je terapiju uma s bojama i kozmetikom, tako da je sada dostupna svima.

lush-emocionalna-briljantnost-makeup

Kolo Emocionalne briljantnosti

Zavrtite kolo i izaberite tri boje. Tri odabrane boje postavljaju se u središte kola redosljedom kojim ste ih odabrali. Prva boja predstavlja vašu SNAGU ili SLABOST, druga boja ono što vaša PODSVIJEST TREBA, dok je treće vaš TALENT, odnosno ono što će vam pomoći u ostvarenju onog što vaša podsvijest treba, vaša težnja i krajnji cilj.

lush-emocionalna-briljantnost-ruzevi

lush-emocionalna-briljantnost-tusevi

Asortiman Emocionalne Briljantnosti sastoji se od tekućih ruževa za usne, kremastih sjenila i tuševa za oči i zapravo nema nikakve veze s trendovima i nošenjem boja koje su te sezone popularne. Svi su proizvodi veganski.

lush-emocionalna-briljantnost-ruzevi

Tekući ruž za usne

Ovaj patentirani proizvod kao bazu ima omekšavajući melem Ultrabalm, koji je zapravo jednostavna mješavina jojobinog ulja, candelilla voska i ružinog voska. Svi zajedno intenzivno omekšavaju kožu i djeluju umiruhuće, ali istovremeno savršeno prenose pigment. Usne će biti intenzivno obojene, meke, glatke i hidratizirane. Za nježniji izgled i manje intenzivnu boju, pomiješajte ih s balzamom za usne. Također se mogu upotrebljavati i na obrazim kao rumenilo.

lush-emocionalna-briljantnost-sjenilo-tusevi

Tekući tuš za oči

Nezavisna i Mašta su dva tuša za oči koja se ne razmazuju. Čim ih nanesete, ostaju na mjestu i nevjerojatno su postojani. Napravljeni su s infuzijom vidca ili očanice (Euphrasia Officinalis), koja se već tradicionalno upotrebljava za njegu očiju. Ostali tekući tuševi za oči imaju istu bazu kao kremasta sjenila i neće postati postojani odmah po nanošenju, tako da ih imate vremena razmazati i pomiješati boje. Možete ih koristiti i za mekši izgled.

Kremasto sjenilo za oči

Kremasta sjenila možete nanijeti u više slojeva za dramatični izgled ili razmazati za suptilniji look. Bazu čine umirujuća infuzija ružinih latica i omekšavajuća ulja badema i jojobe. Posebno nam je stalo do tog osjetljivog dijela tijela, stoga je popis sastojaka uistinu biran s posebnom pažnjom. Tu je i glicerin koji pomaže da se boja lijepo rasprostrani preko oka i cupacu maslac koji pomaže zadržavnju pigmenta, i zato će spoj sjanila i tuša biti idelna kombinacija.

Emocionalna Briljantnost u Lush dućane diljem svijeta i online stiže 21.7.2012., a svi proizvodi imaju jedinstvenu cijenu - 174 kune.

Tags: make-up, lush

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Terapija bojama i kozmetikom: Lush Emocionalna Briljantnost