Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

T.LeClerc retro kolekcija za 130-u obljetnicu

Francuski makeup brend T.LeClerc ove godine slavi 130 godina postojanja lansiranjem retro kolekcije sa najpopularnijim i najprodavanijim proizvodima iz asortimana – legendarnim puderom u prahu Banane, puderom u kamenu Cannelle, ružem za usne Beige Rose, Cake maskarom i kabuki kistom za puder.

Još davne 1881. godine ljekarnik Théophile LeClerc otvorio je svoju ljekarnu u samom srcu Pariza u blizini Place de la Madeleine. Obzirom da je rođen je u obitelji slikara i umjetnika i sam je bio ljubitelj umjetnosti i ljepote te je i svoje ljekarije nastojao prilagođavati svom idealu. Otkrio je da je rižin prah iznimne lakoće i finoće, tako se rodio T.LeClerc puder. Puder je odmah postao hit među Parižankama u tom razdoblju. Théophile LeClerc je odmah proizveo puder u 6 nijansi, uključujući i poznatu nijansu Banane te je vrlo brzo postao nezaobilazan dodatak neseserima žena u Belle Epoque. Danas puder ima više od 30 nijansi i brojne poklonike. Nitko ne može ostati ravnodušan na matirajući fini prah koji se lako blenda i ostavlja lice fino zaglađenim i mekim.

Kultni proizvod: puder u prahu u nijansi Banane

Zvjezdani proizvod brenda, puder u prahu napravljen od rižinog praha po tajnoj formuli matira, ujednačava i savršeno nijansira ten te prekriva nepravilnosti tena. Puder u nijansi Banane je svijetlo-žuta podloga koja osvjetljava ten i jedinstveno reflektira svjetlo te na taj način prikriva nedostatke. U retro izdanju dolazi u kutijici sa crnim jastučićem za nanošenje pudera.

Maloprodajna cijena je 275 kn (25 g).

Puder u kamenu u nijansi Canelle

Najjednostavniji način za popravljanje šminke tijekom dana, pogodan za sve tipove tena jer daje toplinu i matira, a može se koristiti i kao rumenilo. Prilagođena formula pudera u prahu za svakodnevno korištenje u bilo kojem trenutku. Meke je teksture i ima mat finiš. Boja cimeta – canelle je nijansa koja kožu daje preplanuli, zdravi ten i pogodan je za sve boje puti. Izjednačava boju tamnije puti, a blijedoj daje zdravi izgled.

Maloprodajna cijena je 251 kn (10 g).

Cake maskara

Nekad davno maskare nisu postojale u obliku u kojem ih danas znamo i koristimo. Bile su kompaktne. T.LeClerc nam evocira izvornu maskaru, istinski retro proizvod za glamurozne trepavice u retro pakiranju. Maskara ima kompaktnu formulu i nanosi se nanosi pomoću priloženog kistića kojeg je potrebno malo navlažiti.

Maloprodajna cijena maskare je 168 kn.

Ruž za usne u boji Beige Rose

Chic ružičasto-bež nijansa ovog ruža bogatog rižinim uljem daje usnama mat izgled. Obogaćen je vitaminom E, kremast i ugodan za nošenje te s prirodnim voskovima za dugotrajnost.

Maloprodajna mu je cijena 158 kn.

Kabuki kist za puder

Kist za besprijekorno nanošenje pudera s lakiranom crnom drškom i svijetlo žutim dlačicama prirodnog je podrijetla. Izuzetno mekan i nježan, za profesionalne rezultate šminkanja.

Maloprodajna cijena kabuki kista je 183 kn.

Tags: make-up, puder, maskara, makeup, t.leclerc

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up T.LeClerc retro kolekcija za 130-u obljetnicu