Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Tonirana krema iz Clinique laboratorija

Mnoge žene ne mogu pronaći savršenu kremu za hidrataciju ili pak tekući puder, to je nešto s čim se većina žena bori cijeli život. Novi proizvod iz Clinique laboratorija nudi nam upravo to: cjelodnevnu hidrataciju uz tračak boje na licu!

'Jedna od najdražih Cliniqueovih tajni savršenog izgleda je miješanje tekućeg pudera s Cliniqueovom ikonskom gel-kremom (Moisture Surge) kako bi se postigao prekrasan prirodan izgled, uz lagano prekrivanje i cjelodnevnu hidrataciju.', kaže Nancy Glass, Clinique vizažistica.

 

Tekući puder i hidratacija kože lica važan su element režima ljepote svake žene. Kao jedan od najboljih svjetskih brendova, Clinique je još jednom razvio proizvod za potrošače s posebnim make up potrebama. Ovaj put nam predstavljaju Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 koji obnavlja hidratiziranost kože trenutno i kroz vrijeme, pruža cjelodnevnu hidrataciju uz lagano prekrivanje. Iznimno hidratantna i lagana obojana gel krema prekriva upravo toliko koliko je dovoljno za stvaranje ujednačenog, besprijekornog tena. Glatka tekstura lagano se razmazuje, ostavljajući kožu osvježenom i hidratiziranom. Pruža vašem licu trenutni val hidratacije i ojačava hidratantnu barijeru, suhoj i osjetljivoj koži vraća uravnoteženost. Prikladan je za sve tipove kože, pruža prirodan i besprijekoran izgled.

Savjet za nanošenje

Puder nanesite pomoću kista za nanošenje tekućeg pudera i razmažite po cijelom licu kako biste trenutno smanjili vidljivost finih linija i bora. Nanesite nakon što ste lice pripremili svojom uobičajnom dnevnom rutinom. Koža će izgledati blistavo i zdravo, prirodnog i besprijekornog izgleda.

Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 dostupan je u 5 nijansi, a preporučena cijena mu je 299 kn.

Tags: puder, clinique, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Tonirana krema iz Clinique laboratorija