Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Trajno obojane trepavice: Lancôme Cils Tint polutrajna boja za trepavice

lancome-cils-tint

Ljeti većina žena ne nosi stalno maskaru, pogotovo ako su na godišnjem odmoru. Znajući to, Lancôme je lansirao Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajnu maskaru koja ostaje na trepavicama i do 72 sata.

Maskara dodatno naglašava privlačnost i bez sumnje je jedno od najjačih oružja za zavođenje, stoga ne čudi što je žene koriste pet dana u tjednu. Unatoč tome, mnoge tijekom vikenda i praznika ne posežu za ovim kozmetičkim proizvodom kako ne bi oštetile trepavice ili kako bi se odmorile od svakodnevnog nanošenja, pritom se nerado odričući jedinstvene dubine koju maskara pruža pogledu. Lancôme, brand kultnih maskara, želio je ponuditi cjelovito rješenje te je nadahnuće potražio u tehnikama koje koriste profesionalni vizažisti - na tragu polutrajne boje za trepavice oblikovao je potpuno novi proizvod za šminkanje i njegu trepavica.

lancome-cils-tint

Cils Tint Bare Lash Sensation, polutrajna maskara, produbljuje pogled i njeguje trepavice te je iznimno postojana – bez obzira jeste li u dvorani za vježbanje, na bazenu ili na plaži… Namijenjena je svim ženama koje žele primjetan, a ipak suptilan i prirodan make-up. Cils Tint je lagane, prozračne teksture koja savršenom preciznošću definira trepavice i nježno ih obavija sastojcima za dubinsku njegu. Njegujuća polutrajna maskara čak i najsvjetlije trepavice obavija intenzivnom crnom nijansom, pružajući im dubinsku njegu i 72-satnu postojanost boje.

Za razliku od tradicionalnih maskara, inovativna formula Lash Lacquer ne sadrži vosak. Tekstura je iznimno tekuća, poput guste i postojane tinte obogaćene sastojcima koji njeguju i jačaju trepavice. Prozračna baza sadrži i do tri puta višu koncentraciju crnog pigmenta od tradicionalnih maskara. Boja je intenzivnija no ikad, oku daje prodoran pogled uz učinak profinjene prirodnosti. Savršena je alternativa polutrajnoj maskari koja se nanosi u kozmetičkim salonima. Formula sadrži fleksibilne polimere koji osiguravaju 72-satnu postojanost uz izniman osjećaj svježine i ugode. Ulje ruže bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje njeguju trepavice, Ceramid R obnavlja strukturu i zaglađuje ih, dok  ih D-pantenol čini otpornijima i gušćima.

Precizno oblikovana četkica s užim vrhom pruža najbolji mogući omjer između gustoće i definicije. Zbog njezinog malenog promjera nanošenje je jednostavno i precizno – trepavice se jednoliko obavijaju prozračnim slojem intenzivno crne boje visokog sjaja. Maskara ih istovremeno odvaja, produljuje i uvija – pogled je intenzivan i upečatljiv, a opet prirodan. Lash Cils se nanosi u jednom sloju na gornje trepavice, ne pretjerujući s količinom, nakon nanošenja potrebno je pričekati nekoliko minuta da se formula upije, a sljedeće jutro trepavice se trebaju iščetkati čistom četkicom za trepavice.

Ukrašene intenzivnom, elegantnom crnom bojom, trepavice su guste i dugačke – jednom riječju – prekrasne. Oči jednostavnim nanošenjem maskare dobivaju dugotrajan, blistavo prirodan sjaj. Formula nestaje s trepavica postupno i neprimjetno, bez ljuštenja. Pruža zaštitu i njegu pa trepavice nakon uklanjanja maskare izgledaju gušće i sjajnije, kao da svakog vikenda prolaze njegujući tretman.

Cijena Lancôme Cils Tint polutrajne boje za trepavice je 267 kuna.

Tags: boje, lancôme, trepavice, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Trajno obojane trepavice: Lancôme Cils Tint polutrajna boja za trepavice