Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Učvrstite make-up i povećajte trepavice: Hean fiksator u spreju i maskara

hean-maskara-sprej-za-fiksiranje

Dizajnirani od strane profesionalnih šminkera na policama BIPA-e pojavila su se dva nova dekorativna beauty proizvoda brenda Hean.

hean-sprej-za-fiksiranje

Hean Spray za fixiranje make up-a proffesional line je bezbojni make-up fiksator u spreju koji se raspršuje poput fine maglice. Licu daje nevidljivi zaštitni sloj koji osigurava postojanost make-upa i sprječava njegovo razmazivanje. Lagan i prozračan, istovremeno je i visoko učinkovit i bez osjećaja težine i zatezanja. Ima dugotrajan efekt,  a boje ne blijede, zadržava netom našminkani izgled. Lako se odstranjuje s mlijekom za čišćenje ili toplom vodom i sapunom za lice. Cijena mu je  99,90 kuna.

hean-maskara

Hean 2 u1 maskara Volume Stimulator Growing Lashes proffesionl line sadrži inovativnu 'Widelash' formulu  za raskošan volumen te guste i čvrste trepavice plus serum za rast trepavica obogaćen proteinima žitarica, keratinom i D-Panthenolom. Nanošenjem ove maskare postiže se instant efekt do 3x povećanog  volumena  trepavica.  Hean 2u1 Volume Stimulator maskara štiti od dehidracije i vanjskih utjecaja  te osnažuje i regenerira trepavice. Ima silikonsku četkica s kojom je nanošenje jednostavno i glatko. Cijena maskare je 59,90 kuna.

Tags: make-up, maskara, bipa, hean, fiksator

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Učvrstite make-up i povećajte trepavice: Hean fiksator u spreju i maskara