Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Upadljivi kontrasti i upečatljiva azurna boja: YSL Blues Lumière

ysl-bleus-lumiere-2014

Lloyd Simmods, kreativni make-up direktor Yves Saint Laurent Beaute ovog se ljeta prepušta plavetnilu pa nova ljetna YSL make-up kolekcija je nazvana Blues Lumière: 'Boja se rađa iz svjetla, svjetlo se rađa iz boje, plavetnilo opija poput ljetnog dana.'

ysl-bleus-lumiere-2014

Nadahnuće je pronašao se pariškom vrtu Tuileries i marokanskom perivoju Majorelle, u kretnjama vode koja zrcali sunce i u igri kontrasta chiaroscuro, koja slavi plavu boju oplemenjenu komplementarnim bojama.

Žarke boje, moderni kontrasti i upečatljiva azurna boja nadopunjuju se s nježnom oker nijansom na očima. Narančasta i fuksija na usnama i obrazima tvore vibrantni duo koji savršeno odgovara noktima u plavoj boji keramike celadon.

ysl-bleus-lumiere-2014

U kolekciji središnje mjesto zauzima neodoljiva paleta sjenila Couture, oblikovana kroz prizmu vrhunskog modnog dizajnera - harmonija 5 boja u prekrasnoj kutijici s prepoznatljivim znakom YSL. Reinterpretirajući kultne kodove YSL, nova paleta Couture grafičkim oblikovanjem i igrom boja odaje počast legendarnoj haljini Mondrian, koju je kreirao osobno Yves Saint Laurent. Vrhunska formula Palete Couture na kapcima stvara jednolik i gust sloj 5 komplementarnih nijansi koje se mogu kombinirati na bezbroj načina.

ysl-bleus-lumiere-2014

YSL Baby Doll Kiss & Blush predstavlja sasvim novu igru bojama za nanošenje na usne i obraze - u jednom proizvodu. Hibridna inovacija i novi kultni proizvod dostupan je u 12 modernih, laganih i upečatljivih boja koje licu i obrazima daju zaigrani, seksi izgled.

La Laque Couture lak za nokte u ljetnoj kolekciji dolazi u nijansi N50 Bleu Celadon u limitiranoj verziji. Svježa, upečatljiva nijansa za svijetli ten ili dašak boje na osunčanoj koži.

Maloprodajna cijena Palete Couture je 418 kuna, Baby Doll Kiss & Blush 298 kuna, a La Laque Couture laka za nokte 189 kuna.

Tags: make-up

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Upadljivi kontrasti i upečatljiva azurna boja: YSL Blues Lumière