Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Urbani chic za jesen: YSL Electric Chic kolekcija

ysl-2013-2014-fall

YSL svoju je novu kolekciju za jesen-zimu 2013/2014 nazvao Electric Chic. Inspiraciju je našao u neonskih svjetlima reklama na staklenim pročeljima trgovina u mondenim četvrtima gradova poput Pariza, Berlina, New Yorka ili Šangaja.

YSL žena je urbana, snažna i samosvjesna, poigrava se s kozmopolitskim kodovima i kontrastima, a inspiraciju crpi iz visokog napona energije grada. Ona je zavodnica sa classy ‘smoky’ izgledom, zavodnica sa arty stilom.

Karakteristika kolekcije su boje crnog asfalta, smeđih cigli, čelična siva, neonske i grafitne boje... Naglašene oči, tamnoljubičaste usne, ‘street art’ nokti privlače svojim izgledom i caruju nad svima poput suvremene Amazonke.

ysl-2013-2014-fall

U kolekciji se nalaze dvije grafitne palete sjenila Pure Chromatics City Drive koje dolaze u ograničenom izdanju. Da bi se poklonili majstorima pop-arta, te uličnoj umjetnosti New Yorka, kreirana je palete sjenila City Drive u ultra-chick dizajnu, sa elementima suvremenih grafita u crnoj i boji fuksije. Dolaze u dvije kombinacije nijansi - City Drive Arty i City Drive Classy. Kroz inovativni proizvodni proces, Wet & Dry Pure kromatika sjenila se koristi čistom vodom. Ovo svojevrsno 'lijepljenje' omogućuje iznimnu koncentraciju blistavosti i pigmenata. Tehnologija daje sjaj, čistoću boje, dugotrajni intenzitet bez premca.Sjenila su formulirana s vodom, ne sa uljima ili puderima koji bi ugasili boju. To omogućuje povećanje koncentracije pigmenata i time povećava zadržavanje i kromatski intenzitet. Kada je sjenilo mokro, pigmenti poprimaju kremastu teksturu.

ysl-2013-2014-fall

City Drive Arty inspirirana je gradskim svjetlima, a u kvartet se nalazi neonsko zelena nijansa, kromirani čelik, asfaltno crna i jaka plava boju. City Drive Classy ima sklad prirodnih, suvremenih nijansi koje odražavaju urbani chic, po danu ili noću. Pure Chromatics City Drive palete dolaze po cijeni 406 kune.

Lloyd Simmonds savjetuje igru sa Pure Drive Chromatics City paletama: 'Kada se koriste suhe, nijanse se stapaju u svilenkasti, satenasti veo. Korištene vlažne, pigmenti postaju intenzivni sa dubokim metalik odsjajem. Kombinirajte palete i prilagoditi mokre i suhe učinke za mnoštvo posve urbanih kontrasta.'

ysl-2013-2014-fall

Četiri nove Rouge Pur Couture nijanse savršeno nadopunjuju make-up na očima. Koristeći mikro-kristalnu bazu na osnovi voska, štiti čistoću boje i prirodno pojačava njezin intenzitet. Pigmenti koji se koriste u Rouge Pur Couture ružu dobro su položeni i uključeni u difuznom sjajnom ulju kako bi se postignula visoka zasićenost, čiste nijanse koje pojačavaju sjaj i blistavost.

ysl-2013-2014-fall

Dolaze u nijansama N° 50 Rouge Neon (vibrantna jarko crvena), N° 51 Corail Urbain (grafitno svijetla narančasta boja), N° 53 Beige Promenade (orirodno smeđa) u N° 54 Prune Avenue (ponoćno ljubičasta), a cijena im je 243 kune.

ysl-2013-2014-fall

U kolekciji se nalazi i rumenila Blush Radiance koji dolazi u dvije nijanse N9 Poppy Coral i N10 Pepper Rose. Rumenila su polu-mat, polu-satenska te uz samo jedan zamah kista naglašavaju obraze i oblikuju jagodice, a cijena im je 310 kuna.

ysl-2013-2014-fall

Ni nokti nisu zaboravljeni, pa je kolekcija nadopunjena i sa tri nove nijanse lakova za nokte La Laque Couture - 38 Gris Underground, 39 Beige Gallery i 40 Sepia. CijenaYSL lakova je 183 kune.

Tags: make-up

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Urbani chic za jesen: YSL Electric Chic kolekcija