Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Vintage chic: Artdeco Glam Vintage

artdeco-glam-vintage

Zadnja Artdeco kolekcija nazvana Glam Vintage odvodi nas u avangardu dvadesetih godina prošlog stoljeća. Evocira doba ludih zabava, charlstona, resica, šljokica… Bezvremenski vintage chic potvrđuje i izbor proizvoda u kolekciji.

artdeco-glam-vintage

Glam Vintage kompaktni puder bez mirisa i parabena daje licu transparentni svjetlucavi finiš. Nježne, fino mljevene čestice praha se savrđeno stapaju s kožom. Pogodan je za isticanje gornjeg dijela obraza, ispod obrva ili za dekolte. Pakiranje je pravi dragulj i prodaje se po cijeni od 226 kuna za 10 grama.

artdeco-glam-vintage

Glam Vintage Highlighter je zapravo kombinacija highlightera i sjenila za oči u jednom pakiranju. Dolazi u dvije kombinacije boja – 4 Glamorous amethyst i 5 Glamorous starlite. Cijena proizvoda je 215 kuna.

artdeco-glam-vintage

Savršena kombinacija tri nježne, pastelne boje s elegantnim shimmerom nalazi se u Glam Vintage rumenilu u čijem sastavu nema mineralnih ulja, parabena ni lanolina, a vitamini C i E osiguravaju dodatnu njegu vašeg lica. Cijena rumenila je 215 kuna.

Za neodoljiv izgled vaših očiju tu su parcijalne trepavice broj 26 koje se vrlo lako stavljaju i skidaju, zahvaljujući transparentnom ljepilu koje ne oštećuje prirodne trepavice.

Glam Stars tekući tuš za oči dolazi u dvije nijanse – 2 Silver i 9 Silvered teak. Lagani transparentni gel obogaćen sitnim svjetlucavim česticama, jednostavan za korištenje. Prodaje se po cijeni od 83 kune.

Glam Vintage Lash Designer maskara broj 11 je u pakiranju od 9 ml i dolazi samo u crnoj boji te nudi volumen i odlično razdvaja trepavice. Sadrži prirodne rižine voskove, bez mirisa. Brzo se suši te je pogodna i za osjetljivije oči. Cijena maskare je 113 kuna.

Sjenila u ovoj kolekciji su u obliku kreme pod nazivom Glam Vintage Shimmer Cream te se mogu koristiti za aplikaciju na očima ali i na obrazima i dekolteu. Dolaze u pakiranju od 3 grama i dostupna su u dvije nijanse - 4 Brown i 7 Moonlight po cijeni od 72 kune.

artdeco-glam-vintage

Ruževi Glam Vintage su dostupni u tri nijanse - 312 Glamorous kiss, 316 Glamorous valentine te 338 Glamorous flirt. Ne sadrže silikone, ali sadrže pčelinji vosak koji daje usnama dugotrajnu i intenzivnu boju. Cijena ruža je 113 kuna.

Glam Stars sjajilo za usne optički ih povećava i dolazi u dvije nijanse - 18 Glam star valentine i 24 Glam star kiss po cijeni od 83 kune.

artdeco-glam-vintage

Ceramic lakovi za nokte dostupni su u tri nijanse - 380 Iridescent red, 382 Iridescent blue i 384 Iridescent green. Sadrže patentirane keramičke čestice koje ga čine otpornijim te osiguravaju vašim noktima dugotrajan sjaj. Cijena laka je 66 kuna.

Illuminating Fluid u praktičnom pakiranju s pumpicom umanjuje vidljivost bora te je idealan za naglašavanje kontura lica. Daje blistavosti i poboljšava prirodni ton kože te se može kombinirati s dnevnom kremom, puderom ili losionom za njegu tijela dok vitamin E i hijaluronska kiselina donose dodatnu njegu. Dolazi u pakiranju od 15 ml po cijeni od 129 kuna.

Tags: make-up, artdeco

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Vintage chic: Artdeco Glam Vintage