Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Volumen bez grudica: Max Factor Clump Defy Volumising maskara

max-factor-clump-defy-maskara

Nova Max Factor maskara nosi karakteristično ime Clump Defy Volumising što za sve zaljubljenice u make-up znači samo jedno – nema više grudica!

Max Factor Clump Defy Volumising maskara daje čak 200% više volumena u odnosu na trepavice bez maskare, upravo zbog mogućnosti višestrukog nanošenja bez grudica.

Nova inovativna tehnologija četkice Anti Clumps prva je Max Factor četkica za nadopunjavanje trepavica koja sprečava stvaranje grudica. Pravilno razmaknute i vrlo gusto formirane čekinje poput češlja sprečavaju stvaranje grudica i obavijaju trepavice formulom maskare stvarajući mega volumen. Velika četkica omogućava nanošenje veće količine maskare na trepavice, a zaobljenim područjem četkice zahvaćaju se i najsitnije trepavice.

Trenutno, žene biraju između volumena i lijepo definiranih trepavica jer se svakim dodatnim nanosom maskare povećava se mogućnost stvaranja grudica. Različitim pomagalima pokušavaju razdvojiti trepavice i riješiti se grudica.

Znajući sve to Max Factor je novom Clump Defy Volumising maskarom riješio problem – grudice su stvar prošlosti, a postignut je ekstreman volumen trepavica.

max-factor-clump-defy-maskara

'Žene nikada ne bi trebale birati između volumena i lijepo definiranih trepavica i sada to i ne trebaju – ova nova maskara nudi ultimativnu kontrolu s kojom se postiže voluminozan, a opet uredno definiran izgled trepavica u svega nekoliko poteza', kaže Pat McGrath, svjetski poznata Max Factor vizažistica.

Formula maskare stvara fleksibilan film na površini trepavica koji se sporije suši, omogućavajući lakšu 'nadogradnju', a kako se grudice ne formiraju moguće je i naknadno osvježiti svoj izgled tokom dana ili prije večernjeg izlaska zaželite li veći volumen.

'Ova nova maskara je mrak! Možete nanositi sloj na sloj i baš nikad se ne stvore grudice. Jednostavno ne možete pretjerati. Postiže se mega volumen, a trepavice su lijepo razdvojene.', rekla je Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica.

Preporučena cijena nove Max Factor Clump Defy Volumising maskare je 98,90 kuna.

Tags: maskara, factor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Volumen bez grudica: Max Factor Clump Defy Volumising maskara