Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Volumen, njega i dužina: Givenchy Noir Couture maskara

givenchy-noir-couture-maskara

Pri stvaranju nove Givenchy Noir Couture maskare Nicolas Degennes je našao inspiraciju u couture kreacijama koje krase ekstremna ženstvenost i apsolutna elegancija.

'Poput male crne haljine ona naglašava siluetu i, kao što sam predvidio, Noir Couture je skulpturalna i može se nositi od jutra do mraka. Svakodnevni must-have!', izjavio je za svoju novu maskara Nicolas Degennes.

givenchy-noir-couture-maskara

Četkice nove maskare je arhitektonski dizajnirana, a tekstura obogaćena hranjivim kompleksom. Noir Couture djeluje kao sinergija trostruko-sferične četke i nove formule koji ostavljaju trepavice prekrasnim. Nakon samo jednog premaza maskare dobije se raskošan volumen jer trostruko-spiralna četkica optimalno rasporedi maskaru na sve trepavice. Efekt volumena je postignut zahvaljujući ekstratu biljke Copernicia. Vosak koje se dobije od ove brazilske biljke obavija trepavice čineći ih debljima i time se postiže raskošan volumen čak i kod samo jednog premaza.

Osim volumena, ova maskara i produljuje trepavice. Vlakna na četkici su različite veličine kako bi dosegla i najmanju trepavicu te ih produžila. Mikrokristalni vosak sa elastičnom i svilenkastom teksturom je zaslužan za produženje trepavica, a pročišćeni pčelinji vosak drži trepavice na okupu.

givenchy-noir-couture-maskara

Maskara je obogaćena sa ekskluzivnim Givenchy kompleksom ' Lash Booster Expert' koji njeguje trepavice. Jedan od aktivnih sastojaka tog kompleksa je oxazolidone koji djeluje kao lipid i štiti i restrukturira trepavice. Ekstrat Artemie salina energizira i revitalitira trepavice te ih učvršćuje i stimulira njihov rast. Ekstrat pamuka ih hrani te trepavice imaju lijepi sjaj čai i bez maskare.

Preporučena maloprodajna cijena Givenchy Noir Couture maskare je 224 kune.

 

 

Tags: givenchy, maskara

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Volumen, njega i dužina: Givenchy Noir Couture maskara