Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za glađu kožu i mladenački izgled: Nivea Q10 plus CC krema protiv bora

nivea-q10-cc-cream

Nivea Q10 plus CC krema protiv bora idealan je spoj njege, zaštite i make-upa. Tonirana krema s koenzimom Q10 i mineralnim pigmentima smanjuje i pomaže u sprečavanju bora, prekriva nepravilnosti na koži te ujednačava ten.

Predivni sunčani dani mame nas da izađemo van i uživamo u ljetu. Kako bismo kožu u potpunosti pripremili za dan koji slijedi, ali ju i pravilno njegovali, dovoljno je nanijeti novu Nivea Q10 plus CC kremu koja učinkovito djeluje protiv bora iznutra i vidljivo ih smanjuje. Pruža ujednačen ten koji se savršeno uklapa u prirodan izgled vašeg lica. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštitom štiti od nastajanja bora izazvanih izlaganjem sunčanim zrakama. Zahvaljujući blagim nijansama pigmenta omogućuje da ten djeluje prirodno svježe i ujednačenije, prekriva nepravilnosti na koži te pruža osjećaj glatke kože i mladenački izgled.

nivea-q10-cc-cream

U samom imenu kreme krije se njezina tajna. CC označava 'Colour Correction' odnosno korekciju boje, što podrazumijeva ujednačavanje boje i zaglađivanje nepravilnosti na koži. Za razliku od BB krema, CC kreme su laganije teksture te imaju jaču prikrivajuću moć i idealna su zamjena za puder u toplijim mjesecima. CC kreme bogate su antioksidansima i puno se bolje stapaju s prirodnom bojom tena te pružaju zaštitu od sunca.

Nivea Q10 plus CC tonirana dnevna krema protiv bora pogodna je za sve tipove kože i savršeno se stapa s prirodnim tenom. Preporučena maloprodajna cijena iznosi 89,90 kn (50 ml).

Tags: nivea, krema, bore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Za glađu kožu i mladenački izgled: Nivea Q10 plus CC krema protiv bora