Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Za žene slobodnog duha: Avant-Première de Chanel

avantpremiere-de-chanel

Chanel je nedavno lansirao novu liniju ruževa i lakova inspiriranu francuskom kinematografijom. Linija Avant-Première de Chanel nijansama, a i nazivima podsjeća na crveni tepih i klasičnu filmsku ljepotu.

Raskošne crvene usne i sjajni tamnocrveni nokti jednostavno govore da su stvoreni za zvijezda, a imena poput Paparazzi, Synopsis, Starlet ili Fiction u klasičnim Coco i Coco Shine ruževima i lakovima podsjećaju na filmske trenutke.

avantpremiere-de-chanel

Chanel je ove godine i upario lakove i ruževe, tako za svaku ljubiteljicu Chanela postoje komplementarne boje – svaki je lak upotpunjen odgovarajućom nijansom ruža. Nova kolekcija ruževa Coco i Coco Shine te Le Vernis lakova za nokte je bogato pigmentirana, a dolazi u ružičastim, crvenim, funksija i koraljnim tonovima.

avantpremiere-de-chanel-coco-shine

Iz Chanela kažu da ova kolekcija otkriva nepredvidivu i neograničenu ženstvenost. Rouge Coco ruževi oslanjaju se na legendu o slavnoj Mademoiselle koja je definirala slobodan duh i ženstvenost. Ruževi Coco Shine proširuju paletu svojih poluprozirnih nijansi te su sad i njihove boje obogaćene sa 30% više pigmenata.

avantpremiere-de-chanel

Ruževi Coco Shine dolaze u osam nijansi Ingenue 77, Interlude 78, Saga 79, Suspense 80, Fiction 81, Synopsis 82, Scenario 83 i Dialogue 84. Ruževi Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colours imaju šest novim nijansi Sentiment 48, Liaison 49, Ce Soir 51, Grace 52, Amant 53 i Le Baiser 54, a cijena svih ruževa je 244 kune. Le Vernis lakovi za nokte dolaze u nijansama zvučnog imena Starlet 575, Paparazzi 579, Cinema 581 i Provocation 599, a cijena im je 169 kuna.

 

Tags: chanel, ruže

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Za žene slobodnog duha: Avant-Première de Chanel