Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zablistaj u novim bojama: Colorama iz Maybelline New York

maybelline-colorama

S dolaskom ljeta stigla je i nova linija proizvoda Colorama iz Maybellinea New York. Nevjerojatna široka paleta boja i nijansi pristaju baš svim modnim kombinacijama.

Već provjerena kvaliteta Maybellineovih proizvoda nije izostala ni kod Colorama linije koju čine lakovi za nokte, mono sjenila za oči, sjajila za usne i rumenila, a sve proizvode iz linije branda Colorama karakterizira iznimno bogata paleta boja  – od nježnih pastelnih sve do intenzivnih žarkih boja.

maybelline-colorama

Colorama lakovi za nokte, koji dolaze u čak 61 nijansi, nanose se s lakoćom i ne ostavljaju prugaste tragove, dok poboljšana, deblja četkica osigurava savršenu aplikaciju i izvrsno prekrivanje cijele površine noktiju.

36 nijansi Colorama mono sjenila, od nježnih pastelnih nijansi sve do intenzivnih, žarkih boja savršeno će upotpuniti svaki make-up, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem izgledu, dok će postojana formula osigurati dugotrajnost.

Colorama rumenila iz Maybellinea New York, dostupna u 6 nijansi, pristaju svakom tipu kože i boji tena.

Usne će ovog ljeta zablistati u najrazličitijim nijansama zahvaljujući Colorama sjajilima koja dolaze u dvije linije –  Colorama s aplikatorom i Colorama u tubici, a možete birati između 21 nijanse sjajila.

maybelline-colorama

U sklopu svoje Colorama kampanje Maybelline New York je pripremio i nagradni natječaj 'Nabaci Colorama look i odvezi Citroën C3 u ljeto’ na kojem glavna pobjednica dobiva 2 mjeseca na korištenje novi Citroën C3 automobil brandiran u Coloramu. Natječaj traje od 24. lipnja do 21. srpnja 2013. na Facebook stranici Maybelline New York Hrvatska gdje će se svaki ponedjeljak uploadati video u kojem će profesionalna vizažistica prezentirati novi Colorama look.

Maloprodajne cijene Colorama sjenila, sjajila s aplikatorom i lakova je 19,90 kuna, sjajilo u tubici je 17,90 kuna, a rumenilo 22,90 kuna.

Tags: make-up, maybelline, colorama

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zablistaj u novim bojama: Colorama iz Maybelline New York