Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaljubljena u boju Lancôme lakova za nokte

Nakon ruža Rouge In Love, Lancôme lansira i liniju lakova za nokte u 22 boje – Vernis In Love.

Jedinstvenim ga čini patentirani kist koji ima rebrasto udubljenje kojim se lak dovodi direktno u središte kista. Produženo i zaobljeno tijelo kista s mekim ravnim dlačicama savršeno slijedi obrise nokta te omogućava nanošenje ujednačenog sloja laka u samo jednom potezu.

Tekuća tekstura lakova Vernis In Love stvara glatki i besprijekoran sloj boje bez pruga. Izuzetno je otporan, dugotrajan te je ojačan mikro zrcalima u kojima se reflektira svjetlost i stvara blistav sjaj.

Vernis in Love nudi usklađene pigmentne parove za jedinstveni look od glave do pete. 22 nijanse predstavljene su u 11 kompaktibilnih parova koji se izvrsno nadopunjuju.

Lancôme predlaže nekoliko kreativnih 'mix and match' savjeta:

French Love Manicure: jednu nijansu laka nanijeti na cijeli nokat, a drugu samo uz rubove, poput delikatnog odraza boje.

Love Rose Manicure: glavnu nijansu nanijeti na cijeli nokat, a drugu na vanjske rubove, poput latica koje se nježno naginju prema vrhu nokta.

Lakovi za nokte Vernis In Love dostupni su u 22 nijanse, blistave i jednostavne za nanošenje. Kolekcija boja podijeljena u tri skupine, kao i kod Lancôme ruževa Rouge in love, i odražavaju tri posebna trenutka u svakodnevici prijepodne, poslijepodne i večer.

Jolis Matins

Kao i kod ruževa, ovi lakovi su namijenjeni svakodnevnom nošenju i označavaju prijepodne. Nježne i suptilne boje pristajat će svakoj dnevnoj kombinaciji.

Boudoir Time

Lakovi namijenjeni kasnoj kavi ili ranom domjenku. Ime Boudoir time obilježava kasno poslijepodne i iznimne jarke nijanse koje imaju dubinu kao što su fuksija ili tamno-roza.

Tonight Is My Night

Omamljujuća emocija pariške noći obojene obećanjima odražava se i u lakovima. Očaravajuće tamne nijanse uljepšat će svaku veče. 'Midnight Rose' je očaravajuća tamno crvena nijansa stvorena u čast mirisa Trésor Midnight Rose kojeg predstavlja Emma Watson.

Preporučena maloprodajna cijena lakova Vernis in Love je 123 kn.

Tags: make-up, lancôme, makeup, lakovi

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zaljubljena u boju Lancôme lakova za nokte