Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaljubljeni u usne: Lancôme Gloss in Love

lancome-gloss-in-love

Ne tako davno, 2012. godine Lancôme je lansirao je kolekcija ruževa Rouge In Love koji su postali kultni ruževi za svaku ovisnicu boja za usne. Osim kolekcije ruževa, te je iste godine lansirana i kolekcija lakova za nokte Vernis in Love. Ove godine Lancôme lansira i kolekciju sjajila pod nazivom Gloss in Love.

lancome-gloss-in-love

Gloss In Love dolazi u fantastičnim bojama visokog sjaja i kutijici koja se otvara s jednim klikom, a odlikuje ga i super-pametan aplikator. Osjećaj na usnicama je jednako divan kao što izgleda, njegova ultra-ugodna tekstura hidratizira usne do 6 sati.

Dolazi u 12 In Love nijansi – od najnježnijih nijansi da čistih pop tonova. Gloss In Love se temelji na tri skupine nijansi: vibrirajućoj ružičastoj, narančastoj i fuksiji. Osim vibratnih boja u kolekciji se nalazi i ultra sjajno bijelo sjajilo Just Strass koje se može koristiti zasebno ili kao baza ispod bilo koje druge nijanse ruža ili sjajila za poseban efekt.

lancome-gloss-in-love

Gloss In Love objedinjuje sjaj, ravnomjernu boju i ugodnost, a njegova tjana nalazi se u formuli. Spoj dva polimera u srcu kristalne baze - jedan sjajni, jedan fleksibilni – čija kombinacija omogućuje trodimenzionalnu mrežu na površini usana. Pigmenti i sedefne čestice sjaje u svom punom potencijalu, dopuštajući ujedno osjećaj iznimne udobnosti, neljepljive teksture koja pritom hidratizira usne punih 6 sati.

lancome-gloss-in-love

Za precizno i jednostavno nanošenje Lancôme je kreirao svoj ​​prvi aplikator za usne sa četkicom sa obje strane. U jednom koraku, koji se sastoji od dva poteza, ona definira usne i prilagođava se njihovom prirodnom obliku.

Sa otisnutim nazivom Gloss In Love, kristalna bočica otkriva formulu čiste boje i sedefnih čestica. Samo lagano pritisnite i kapa bočice se lagano otvara, što ga čini još jednostavnijim za korištenje.

lancome-gloss-in-love

Osim 12 nijansi Gloss in Love upotpunjena je i paleta ruževa Rouge In Love sa 9 novih boja te 4 nove boje lakova Vernis in Love.

lancome-rouge-in-love-2013

Paleta ruževa Rouge In Love obogaćena je novim, izrazito čistim i jarkim nijansama crvenih, narančastih i rozih tonova. Sada cijela paleta Rouge In Love nudi niz od 33 boje - gotovo beskonačan rezervoar mogućnosti za svaki trenutak.

lancome-vernis-in-love-2013

4 nove i iznimno poželjne nijanse Vernis In Love obogaćuju postojeću paletu i ovisnice o boji također mogu koristiti različitu nijansu na svakom noktu, mijenjajući redoslijed po hiru.

Ambasadorica za In Love kolekciju od prvoga dana, Emma Watson je još jednom stala ispred objektiva poznatog fotografa Mario Testina. Usne premazane Gloss In Love sjajilom Under the Spotlight, u kombinaciji s Rouge In Love Rose me, Rose me Not!, a nokti su joj presvučeni lakom Vernis In Love Very In Love.

Maloprodajna cijena svjetlucavog sjajila za mekane usne Gloss In Love je 192 kune, ruževa Rouge In Love 214 kuna, a lakova Vernis In Love 119 kuna.

Tags: lancôme, ruže, sjajilo

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zaljubljeni u usne: Lancôme Gloss in Love