Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zanosni pogled ispod trepavica: Givenchy Phenomen'Eyes Renewal maskara i Le Prisme Quatuor sjenila

givenchy-phenomen-eye

Givenchy je ove godine odlučio napraviti make-over svojih paleta sjenila Le Prisme Quatuor i  maskare Phenomen'Eyes Renewal. Obećavaju savršen pogledi istaknute oči  ispod lepeze trepavica.

Phenomen'Eyes Renewal maskara

givenchy-phenomen-eye

Nova Phenomen'Eyes Renewal maskara s kultnom sferičnom četkicom dolazi s novom poboljšanom formulom za definiranje trepavica, dužinu i intenzivnom bojom.  Zahvaljujući patentiranom kistu trepavice su precizno definirane i oblikovane  jednostavnim potezima te daju još više definicije, dužine i uvijenosti. S pokretom kista, Phenomen'Eyes trepavicu po trepavicu izvlači, definira i uvija zahvaljujući trostrukom djelovanju polimera. Podatna tekstura se brzo suši i ne razmazuje se niti preslikava. Poboljšana s intenzivnom bojom, trepavice su uvijene, složene i produžene.

givenchy-phenomen-eye

Phenomen'Eyes Renewal maskara se ne nanosi kao klasične maskare. Prvo se nanosi na gornje trepavice i to s vodoravno položenom četkicom definirajući jednu po jednu trepavicu. Nakon toga se drugi sloj maskare nanosi okomito položenom četkicom od korijena prema vrhu, ponovo svaku trepavicu posebno. I za kraj, maskara se nanese na donje trepavice.

Phenomen'Eyes Renewal maskara dolazi i u vodootpornoj varijanti (bijelo pakiranje), a cijena joj je 234 kune.

Le Prisme Quatuor sjenila

givenchy-le-prisme-quator-new-2015

Nove palete od četiri sjenila Le Prisme Quatuor dolaze u nizu raspona boja, od neutralnih do intenzivnih, mat i sjajnih, sofisticiranih i 'casual'. Osam nevjerojatnih kombinacija boja je kreirano kako bi odgovarale svakom raspoloženju i svakoj prigodi. Givenchy inspiriran skladom četiri dijela palete, omogućuje kreativno izražavanje bojom kroz četiri jedinstvene nijanse koje se mogu nanositi same ili u kombinaciji. Nijanse uključuju raspon između mat i glatkih do svjetlucavih i sjajnih.

givenchy-le-prisme-quator-new-2015

Svaki se paleta sastoji od 4 pojedinačne nijanse koje su savršeno prilagođene i nude harmonične kombinacije boja koje mogu biti usklađene ili kontrastne. U svakoj je paleti i dva pjenasta aplikatora, okrugli za nanošenje i toniranje sjenila, a oštriji za preciznost i linijsko nanošenje.
givenchy-le-prisme-quator-new-2015

Le Prisme Quatuor dolaze u 8 nijansi: N°1 Caresse, N°2 Ecume, N°3 Inattendue, N°4 Impertinence, N°5 Frisson, N°6 Confidence, N°7 Tentation i N°8 Braise, a cijena im je 376 kuna.

Tags: givenchy, sjenila, oči, savršen, trepavica, svojih, paleta, maskare, obećavaju, ispod, istaknute, prisme, quatuor, phenomen'eyes, renewal

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zanosni pogled ispod trepavica: Givenchy Phenomen'Eyes Renewal maskara i Le Prisme Quatuor sjenila