Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zaštitite kožu nevidljivim štitom: Giorgio Armani Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++

giorgio-armani-maestro-uv-skin-defense-primer

Giorgio Armani Beauty ima novi, inovativni proizvod za svakodnevnu zaštitu kože koji izvrsno nadopunjuje dnevnu njegu, a i make-up - Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++. Maestro UV Skin Defense Primer sa SPF 50 PA ++ revolucionarni je urbani ‘štit’ iznimno prozračne teksture koji pomaže pri zaštiti kože od UVA/UVB zraka i oksidacijskih procesa.

giorgio-armani-maestro-uv-skin-defense-primer

U iznimno finoj teksturi kriju se sastojci koji pružaju snažno antioksidacijsko djelovanje i zaštitu od UV zraka. Zahvaljujući svojoj fluidnosti, Maestro UV u trenu se stapa s kožom. Može se koristiti zasebno ili ispod make-upa, a koristi se pri izlaganju kože suncu te je pogodan je za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju.

Kod klasičnih proizvoda za zaštitu od sunca, sunčeve se zrake reflektiraju i apsorbiraju. U želji da ženama omogući visoki stupanj zaštite od štetnih zraka, Giorgio Armani Beauty je razvio inovativnu mrežu prozirnih UV filtara koji mogu apsorbirati zrake putem nevidljive barijere koja se formira na koži. Ova jedinstvena kombinacija djeluje poput prirodnog štita od UV zraka koje izazivaju opekline od sunca i prerano starenje kože.

giorgio-armani-maestro-uv-skin-defense-primer

Obogaćena antioksidacijskim agensima, ova iznimno lagana tekućina obavija kožu zaštitnim velom te joj pomaže u borbi protiv oštećenja koja su posljedica djelovanja slobodnih radikala i oksidacijskih procesa.

Maestro UV ne sadrži minerale koji ostavljaju bijele tragove na koži te uz njega sigurno nećete imati osjećaj da na licu nosite masku, već ćete odmah po nanošenju imati dojam da ova zaštitna baza nestaje bez traga.

Zahvaljujući kombinaciji tri sferična filera različitih promjera, formula apsorbira i smanjuje pojavu masnih tvari te kožu čini mekom, odnosno savršeno spremnom za jednostavno i optimalno nanošenje make-upa, uz čudesan učinak.

giorgio-armani-maestro-sun

Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++ dio je ovogodišnje cruise kolekcije Maestro Sun. Maestro Sun je neizostavan dio ljetne njege, a inovativni proizvodi iz ove kolekcije obavijaju lice prirodnim sjajem, baš kao da je okupano zrakama mediteranskog sunca. Njihova delikatna i providna tekstura obavija kožu u tople, biserno sjajne tonove. Maestro Liquid Summer (poznat još pod nazivom Maestro Bronzer) i Fluid Sheer promiče svoju viziju prirodnog make-upa sa zdravim sjajem. Dvije nijanse Maestro Liquid Summer, 090 i 110, obogaćene su mikro česticama te na licu ostavljaju sjajan veo protkan sunčevim zrakama. Fluid Sheer 'blistave' su nijanse koje savršeno naglašavaju ljepotu osunčanog tena. Ove dvije formule nude biserno sjajne ljetne nijanse koje će istaknuti vašu prirodnu ljepotu, a jedva da ćete ih i osjetiti na koži.

Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++ i Maestro Sun kolekcija dostupna je samo u Douglas parfumerijama - Zagreb (Trg bana J. Jelačića, Arena Centar Zagreb), te u Splitu (Mall of Split). Cijena Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++ je 524 kune kao i Maestro Liquid Summer, a Fluid Sheer 391 kunu.

Sve cijene Giorgio Armani Beauty proizvoda možete naći ovdje --> link

 

Tags: giorgio, armani, primer, maestro

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zaštitite kožu nevidljivim štitom: Giorgio Armani Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++