Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zavodljiva ženstvenost: YSL Désir de Jour

ysl-desir-de-jour

Za novu Yves Saint Laurent proljetnu make-up kolekciju Désir de Jour Lloyd Simmonds, kreativni direktor Makeup YSL Beauté, inspiraciju je pronašao u ženi 'par excellence'.

ysl-desir-de-jour

Kaže da YSL vidi ženu u lijepoj svilenoj haljini koja joj pada otkrivajući gola ramena, a njena tajanstvena, zavodljiva moć izvire iz ženstvenosti i ljepote. Cijela je kolekcija prožeta upravo tom ženstvenosti koja prerasta u moć.

ysl-desir-de-jour

Couture palette collector Ombres de Jour skladna je paleta pet sjenila za oči, istovremeno je rokerska i ženstvena. U srcu palete nalazi se duboka mat crna, obogaćena blistavim ružičastim česticama. Raskošna bež i zavodljiva zlatno smeđa, dvije duboke i tople nijanse, u kontrastu su s intenzivnim sjajem ružičaste i svjetlucavom nijansom šampanjca. Mat crna se može koristiti kao eyeliner, a može se nositi i u kombinaciji s olovkom za oči za intenzivniji, smokey look. Ružičasta nijansa povećava volumen i daje dašak glamura. Jednako je efektna i sama (dašak ženstvenosti na valu proljetne svježine) i u kombinaciji s crnom (upečatljiviji, zavodljiviji look). Boja šampanjca je, zbog svojih diskretno sjajnih podtonova, highlighter koji savršeno zaokružuje igru ovih nijansi. Ova je ekskluzivna paleta rijetka i dragocjena kombinacija svijetlih i tamnih nijansi. Nalazi se u legendarnoj zlatnoj kutijici presvučenoj ružičastim šljokicama s crnom satenskom vrpcom, a cijena joj je 406 kuna.

ysl-desir-de-jour

Palette collector Lumiere de jour novo je izdanje palete za kolekcionare. Lumiere de jour je highlighter koji se nanosi nakon podloge na čitavo lice ili na određene dijelove, kako bi se naglasio blistavi sjaj porculanskog tena. Nalazi se u kutijici jedinstvenog dizajna; ružičaste je boje s crnim šljokicama te je ukrašena legendarnim logom ‘Cassandre’. Savršeno zaokružuje make-up i koži daje zdrav sjaj. Zahvaljujući sjajnim česticama u ružičastoj nijansi, lice može poprimiti sasvim drugačiji izgled. Nanosi se na jagodice, konture vilice ili nosa, a make-up izgleda svježe i prirodno. Cijena palete je 418 kuna.

ysl-desir-de-jour

La Laque couture u novim nijansama stvara zavodljivu igru boja na noktima. Crna i bijela su dvije upečatljive nijanse koje se istovremeno sukobljavaju i nadopunjuju – suptilan ples treperavog pozadinskog svjetla koje otkriva provokativnu zavodljivost. La Laque couture u nijansi br. 58 NUIT BLANCHE je raskošna bijela, poput dijamantne prašine, a nijansa br. 59 NUIT NOIRE je intenzivna crna s efektom šljokica. Cijena lakova je 188 kuna.

Usne su supetilno naglašene novi Volupté Tint-in-oil sjajilima koja kombiniraju njegujuća svojstva ulja s vedrim bojama koje se u potpunosti razvijaju u kontaktu sa usnicama. Cijena Volupté Tint-in-oil je 239 kuna.

 

Tags: make-up

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zavodljiva ženstvenost: YSL Désir de Jour