Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zdraviji i svježiji izgled kože: Avon NutraEffects BB kreme

avon-nutraeffects-bb-kreme

Avon NutraEffects BB krema je novost u NutraEffects liniji za njegu kože, a dolazi u dva izdanja - regularnom ili mat. Zahvaljujući izvanrednoj snazi sjemenki chie i rajske ptice, odmah prekriva nesavršenosti i njeguje kožu dajući joj zdraviji i svježiji izgled već za tjedan dana.

Najbolja njega dolazi iz prirode, a sam izvor života, sjemenka, sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka. Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože. Avon je s NutraEffects linijom pronašao put na sve zahtjevnijem tržištu stvarajući inovaciju u njezi kože - aktivan kompleks na bazi sjemenki.

avon-nutraeffects-bb-kreme

Avonova NutraEffects linija demonstrira snagu sjemenki, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. NutraEffects BB kreme, kao i svi proizvodi iz te linije, 100% su testirane na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila. Sadrže ekstrakte sjemenki chie i rajske ptice, pravu kombinaciju sastojaka za ljepši izgled kože. Chia sjemenke, osim što su bogat izvor minerala, vitamina i dragocjenih omega-3 kiselina, mogu upiti i do 12 puta veću količinu vode od svoje težine čime osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i optimalnu vlažnost kože, a sjemenke rajske ptice ujednačavaju ton kože te brišu umor i vraćaju blistav sjaj.

NutraEffects BB krema ujednačava ton kože, daje ujednačenu pokrivnost, umanjuje vidljivost nedostataka, hidratizira kožu i daje joj osvježavajući izgled. Mat BB krema umanjuje i vidljivost pora, matira i njeguje te je postojana tijekom cijelog dana.

Cijena Avon NutraEffects BB krema SPF 15, mat i regularne, je 70 kuna, a trenutna promotivna cijena cijena je 45 kuna.

Tags: avon, izgled, već, tjedan, svježiji, sjemenki, odmah, dajući, prekriva, snazi, nutraeffects, zdraviji, ptice, chie, rajske

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zdraviji i svježiji izgled kože: Avon NutraEffects BB kreme