Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Želite odgoditi pojavu prvih bora ili ih želite ublažiti?

Serumi ili eliksiri za lice su jedni od najučinkovitijih anti-age proizvoda jer obiluju aktivnim antioksidansima te sastojcima za hidratizaciju kože. Koži koja se svakodnevno njeguje serumom, vraćen je sjaj, glatkoća i tonus, a linije i bore se znatno smanjuju. Serumi se uvijek nanose ispod podloge i znatno produžuju trajnost vašeg make-upa. Max Factor nam je predstavio make-up proizvod koji čini i jedno i drugo, njeguje vašu kožu odgađajući  pojavu znakova starenja, a ujedno postiže savršeno prekrivanje.

 

Novi Max Factor tekući puder Ageless Elixir 2u1 trenutno prekriva sitne linije i bore. Svakodnevnim korištenjem  djeluje protiv znakova starenja zahvaljujući posebnom Elixir serumu koji je bogat sastojcima za hidratizaciju i antioksidansima te sadrži SPF 15. Zaglađuje fine linije i bore, ujednačuje ten i smanjuje vidljivost hiperpigmentacija. Novo zaštitno lice za Ageless Elixir tekući puder + serum je Vanesu Ćopić, Max Factor vizažistica.

Savjeti Vanese Ćopić:

  • Isprobajte boju pudera na koži između lica i vrata kako biste pronašli nijansu koja vam najbolje pristaje.
  • Svilenkasta formula Ageless Elixir tekućeg pudera savršeno se razmazuje vrhovima prstiju, no ako želite možete koristiti spužvicu ili kist.
  • Nanosite ga u manjim količinama kružnim pokretima od sredine lica prema van.

Preporučena maloprodajna cijena pudera je 99,90 kn, a dostupan je u nijansama 50 Natural, 55 Beige, 60 Sand, 75 Golden i 80 Bronze.

Tags: make-up, puder, serum, factor, bore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Želite odgoditi pojavu prvih bora ili ih želite ublažiti?