Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zlatno ljeto uz Benefit make-up

Benefit je i za ovo ljeto lansirao nove proizvode koje naglašavaju besprijekoran ten, oči i usne, a koji su inačice njihovih dosad najprodavanijih proizvoda.

benefit-sun-beam

Sun Beam Golden bronze complexion highlighter

S Benefit Sun Beamom izgledamo kao da smo se upravo vratile s ljetovanja čak i tijekom sivih, kišnih dana. Ovaj brončani highliter je tekuće sunce u bočici, kao što mu i ime sugerira. Nanosi se preko make-upa, tapkajući prstima na obraze i iznad obrva za trenutan blistav ten. Prikladan je za sve tonove kože. Za sjajan i blistav ten možete pomiješati Sun Beam s puderom ili kremom za lice.

Maloprodajna cijena Benefit Sun Beam bronzera je 187 kn (ekskluzivno u Sephori).

benefit-bop-glosses

Bop sjajila

Bop sjajila su nova Benefitova uzdanica. Kreirana su u bojama njihovih najprodavanijih rumenila. Ova nova sjajila ne ostavljaju ljepljivi osjećaj na usnama, a dostupna su u šest primamljivih nijansi. Jednostavno se nanosi a usne će izgledati nevjerojatno meko i sjajno.

Dostupni su u nijansama Hoola, Dandelion, Dallas, Sugarbomb, Coralista, Bella Bamba.

 

 

benefit-high-brow-glow

High Brow Glow

Olovka za obrve biserno-šampanj boje trenutno osvjetljava područje ispod obrva, čineći oči većima u sekundi. Nanošenje High Brow Glow olovke neposredno ispod obrva naglasit će njihov oblik te vizualno otvoriti i povećati oči.

Maloprodajna cijena Benefit High Brow Glow je 146 kn, a možete ga naći ekskluzivno u Sephori.

Tags: proizvoda, make-up, koje, koji, ljeto, dosad, usne, oči, njihovih, benefit, najprodavanijih, besprijekoran, inačice

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zlatno ljeto uz Benefit make-up