Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zvijezda među puderima: Diorskin Star

diorskin-star-puder

Dior ima novu zvijezdu među svojim puderima. I nazvao ju je upravo tako – zvijezdom. Diorskin Star puder osvjetljava i čini put blistavim, a žena koja ga nosi osjeća se baš kao prava zvijezda.

Za Dior svjetlo je uvijek imalo dvojaku ulogu – osvjetljuje i naglašava ljepotu svake žene. Pojačava sjaj kože, naglašava strukturu kostiju lica i stvara auru. Zaštitno lice ove linije pudera je blistava glumica i blistava žena s zadivljujućom osobnosti, Natalie Portman.

diorskin-star-puder

Dior je htio stvoriti instantno blistav efekt studijskog make-overa, blistavost koja se postiže samo profesionalnim tretmanima. Prvi put je u podlogu ulio dvodimenzionalnu svjetlost. Diorskin Star obećava blistavi učinak za savršen ten i predivnu kožu s profinjenom teksturom, ujednačenu, bez mrlja i pigmentacija.Obogaćen je supstratima pigmenata i sastojcima za njegu kože koji vraćaju blistavost licu. Neutralizira boju i nepravilnosti, a  teksturu kože ispravlja iz dana u dan.

diorskin-star-puder

Izrada pudera koji vraća blistavost te istovremeno ispravlja nedostatake značilo je tražiti nemoguće – trebalo je stvoriti teksturu koja ostavlja bestežinski osjećaj na koži. Diorskin Star je zadovoljio taj izazov. Nevjerojatno fine teksture koja lagano klizi preko kože i slijedi konture lica, izjednačava, usavršavaju boju i teksturu, a zatim se zaboravlja jer se na licu ni ne osjeća.

diorskin-star-puder

Diorskin Star puder je prilagođen svakom tonu kožu i dolazi u 12 nijansi. Sadrži idealnu dozu toplo-toniranih pigmenata koji stvaraju zdravi sjaj. Nakon aplikacije boja ostaje ista kao i u bočici, a tokom dana je bez promjene i ne blijedi.

diorskin-star-korektor

Da bi usavršio izgled lica Dior je istodobno lansirao i Diorskin Star korektor čiji je fokus područje oko očiju koje pokazuju znakove umora te zaslužuje poseban tretman. Tekstura korektora, osim prekrivanja, ima i lifting učinak koji zaglađuje i oblikuje okoloočno područje. Oči su odmah otvorenije i osvježene. Sadrži kompleks za njegu kože te, kao i puder, daje blistavost. Svakom primjenom smanjuju podočnjake, tamne sjene i crvenilo. Diorskin Star korektor dostupan je u 4 nijanse koje fuzijski odgovaraju svim tonovima kože.
Cijena Diorskin Star pudera je 344 kune, a korektora 228 kuna.

Tags: puder, dior, star, diorskin

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zvijezda među puderima: Diorskin Star