Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Zvijezde sudbine: Dior Mystic Metallics

Da nije slučajnog spoticanja, ne bi bilo ni kuće Dior. A da Raf Simmons nije dizajnirao svjetlucave I prelijevajuće haljine sa kristalnim dodacima, ne bi jesenska Dior kolekcija Mystic Metallics ukrašavala lica svjetlucavom bojom.

‘Šansa uvijek uskoči kako bi pomogla ljudima koji istinski nešto žele’, napisao je Christian Dior u svojim memoarima. Moguće je da je doista uskočila kada se Dior jednog dana u travnju 1946. Godine spotaknuo o metalnu petokraku zvijezdu dok je hodao ulicom.

U to vrijeme, razmišljao je o odustajanju od karijere dizajnera, a u ovoj zvijzdi je vidio znak sudbine. Vrlo brzo se sastao sa kraljem pamuka g. Boussacom, sklopio posao i otvorio svoju couture kuću. Njegovo vjerovanje u sudbinu obilježava i inspirira svaku kolekciju, a jesenska make-up kolekcija Mystic Metallics podsjeća na događaj koji je prethodio osnivanju velike kuće.

Kolekcija Mystic Metallics se igra sa pigmentima I teksturama. Stvara kontrast između metalik boje sjenila i satenski glatkog rumenila ili između prigušenih, neutralnih boja i žarkih ‘pop’ nijansi. Christian Dior je rekao da boja diktira obnovu, a dodir boje je dovoljan da se promijeni izgled.

5 Couleurs Mystic metallics
Mitsku paleta sjenila 5 couleurs kao da je uklopljena sa zvijezdama, sjenila su svjetlucava, metalik nijanse. Dolaze u dvije harmonije boja - u nijansama ljubičaste i srebrne (864 Constellation) ili plavo-zelene i smeđe (384 Bonne Etoile) po cijeni od 433 kune.

Diorshow Fusion Mono
Revolucionarno sjenilo Diorshow Fusion Mono ima gelasto-pjenušavu laganu teksturu, dugotrajna su, a sofisticirane nijanse stvaraju dubinu. Sjenila Diorshow Fusion Mono mogu se nanositi sa dvije tehnike – prstima za meko nanošenje kad se na kapcima stvara lagani veo boje ili pomoću aplikatora za jači nanos i intezivne nijanse. Sjenila se mogu nanositi i mokra, a tad se dobije ektreman metalik efekt. Diorshow Fusion Mono sjenila dolaze u 8 nijansi – Aventure (sjajna crna), Étoile (blještava iskra zvjezdane prašine), Hypnotique Duboka ljubičasta), Cosmos (plavetnilo noći), Lune (prelijevajuća), Millenium (khaki-brončana), Météore (boja jantara) i Chimère (ružičasta), a cijena im je 229 kuna.

Dior Vernis Mystic Magnetics lakovi

Novi Dior lakovi imaju integriran magnet uz pomoću kojega se stvara svai put novi, enigmatski motiv. Osim magnetskih lakova, u kolekciji su lansirane i dvije nove nijanse Dior Vernis – svjetlucavo-srebrno ružičasta (382 Destin) i brokatno-ljubičasta (992 Galaxie). Cijena lakova je Mystic Magnetics 200 kuna, a Dior Vernis lakova 171 kunu.

Diorblush

Kultno rumenilo Diorblush se transformiralo. Nova formula maksimalno je pigmentirana, a istodobno je i laganija. Dostupno je u 13 boja podijeljenih u 4 boje spektra (ružičaste, crvene, koralja i prirodne) i 3 finiša (sjajni, mat i satenski), a cijena im je 331 kunu.

Diorshow Blackout
Završni dodir na Mystic Metallics izgled je Diorshow Blackout maskara u svom novom ruhu i sa XL kistom koja otkriva dramatični volumen i moć crne boje na trepavicama koje su intenzivne i tajanstvene. Dolazi u nijansi 099 Noir Khol.

Tags: make-up, dior

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Make-up Zvijezde sudbine: Dior Mystic Metallics