Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Male tajne lijepog tena

Savjeti doktorice dermatologije Ljiljane Škrinjar: Kako bezbrižno provesti ljeto

uriage-bariesun

Uriage Bariésun dermokozmetička linija proizvoda za zaštitu pružaju još veću učinkovitost i sigurnost te prevenciju gotovo svih rizika od pretjeranog izlaganja sunčevim zrakama jer su svi proizvodi bez oktokrilena te su nekomedogeni i laganih tekstura.

Više...

 

Manje je više: Konturiranje

Piše: Luči Židić

Konturiranje više nije tajna tehnika šminkanja slavnih i njihovih profesionalnih vizažista. Čarolija koja se događa prije i poslije profesionalnog fotografiranja postala je trend i nije rezervirana samo za fotografije.

Više...

 

Što učiniti da vam make-up potraje cijelu noć?

Piše: Ana Popović Kišur

Svatko želi izgledati najbolje za najveću noć u godini, bilo da Novu želite dočekati u svom domu s partnerom ili prijateljima ili ste se odlučili na doček na otvorenom ili u nekom od restorana. Koju god opciju odabrali, make-up mora trajati.

Više...

 

Novi trend u šminkanju: Matirajte masna područja na Wayne Goss način

wayne-goss-podloga-matiranje

Piše: Mirela Vrbanc

Poznati vizažist i Youtuber Wayne Goss je nedavno objavio zanimljiv video u kojem predlaže nov način šminkanja koji će vjerujemo izazvati trend, pogotovo u žena koje se žale na nedostatnu trajnost svog make-upa.

Više...

 

Kako do čvršće i ljepše kože vrata i dekoltea? Probajte ovih 5 načina!

Pripremila: Luči Židić

Na vratu se najviše vide godine. Patricia Wexler, klinički profesor dermatologije na Mount Sinai Scholl of Medicine u New Yorku savjetuje kako poboljšati stanje osjetljive kože vrata i dekoltea.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Male tajne lijepog tena