Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

KAKO SE RIJEŠITI PODOČNJAKA?

Područje oko očiju je specifično i traži posebnu njegu. Unatoč tomu što redovno koristimo kreme za njegu okoloočnog područja, kako dnevne tako i noćne, budimo se sa crnim podočnjacima i vrećicama, a s vremenom se pojavljuju i bore.

Redovito mazanje s kremicama samo po sebi nije dovoljno, potreban je redovit san, temeljito skidanje make-upa, zdrava prehrane i dobre životne navike… I tu dolazimo do problema. Većina nas je u žurbi i pod stresom pa za neke posebne tretmane i nemamo vremena stoga evo par brzinskih trikova kako smanjiti podočnjake.

HLADNA ŽLICA

Bilo bi dobro imati ih nekoliko u frizeru, u slučaju da se ujutro probudite sa crnim podočnjacima i vrećicama ispod očiju. Prvo tuš za buđenje a nakon toga legnite i lagano prislonite žlice na kapke i tako držite nekoliko minuta.ovo je jednostavan i brz način za ublažiti naotečenost oko očiju s kojom smo se probudili.

MASKA ZA OKO OČIJU

Za brzi oporavak potrebno je imati i masku koja ima puno jače djelovanje od samih krema i koja će nam na brz način ublažiti bore i podočnjake. Jedna od maski koju bi trebalo probati je Guinot Instant Eye Mask na bazi hijaluronske kiseline koja se koristi kao 10 minutni tretman a korištenje je izuzetno lako,nakon maske stavite svoju redovnu kremicu.

KOREKTOR

Jedna od stvari bez koje ne možemo ali koju trebamo s posebnom pažnjom izabrati, korektor. Mora biti hidratantan, nikako onaj za prekrivanje bubuljica i moramo znati izabrati pravu nijansu. Bitno je da se boja korektora stopi s ostatkom tena da ne izgleda kao maska i ono najvažnije nikad na podočnjake stavljati iluminator (hightlighter ili osvjetljivač), on samo dodatno naglasi nedostatke.

Tags: podočnjaci, bore

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Male tajne lijepog tena KAKO SE RIJEŠITI PODOČNJAKA?