Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Novi trend u šminkanju: Matirajte masna područja na Wayne Goss način

wayne-goss-podloga-matiranje

Piše: Mirela Vrbanc

Poznati vizažist i Youtuber Wayne Goss je nedavno objavio zanimljiv video u kojem predlaže nov način šminkanja koji će vjerujemo izazvati trend, pogotovo u žena koje se žale na nedostatnu trajnost svog make-upa.

O čemu se radi? Ako šminkate kompletno lice, onda vjerojatno znate da je za završni dodir dobro koristiti puder u prahu koji obično matira masna područja, s većim ili manjim uspjehom drži pod kontrolom ta područja u toku dana. Sad Wayne Goss predlaže da nakon temeljite hidratacije kože kremom, nanesete prvo puder u prahu na lice, a tek nakon toga tekući puder. Puder u prahu može biti transparentan bez boje ili onaj u boji ukoliko trebate jače prekriti diskoloracije.

wayne-goss-podloga-matiranje

To se pokazalo kao ultimativno rješenje za dugotrajnost make-upa cijeloga dana, bez neželjenog masnog sjaja i besprijekoran ten. Po želji, možete nakon svega još dodati lagani dodir pudera u prahu.

Ključno je ne pretjerivati u količinama jer ćete dobiti lice poput maske, što će vas učiniti starijima i neće djelovati prirodno. Poigrajte se i vi pa nam javite da li vam se sviđa ovakav način šminkanja.

 

Tags: matiranje, goss, wayne

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Male tajne lijepog tena Novi trend u šminkanju: Matirajte masna područja na Wayne Goss način