Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Male tajne lijepog tena

Uklonite podočnjake zauvijek!

Pripremila: Luči Židić

Neprivlačni tamni krugovi ispod očiju problem su većini žena,  ali postoji niz trikova koje možete pokušati kako bi ih se riješili.

Više...

 

Sad je pravo vrijeme za reći zbogom celulitu!

celulit

Piše: Luči Židić

Više od 80% žena iznad 20 godina ima celulit. To je degenerativna promjena stanica potkožnog masnog tkiva kod koje se masne stanice povećaju u promjeru i do 10 puta. Povećano sakupljanje glukoze dodatno učvršćuje vezivna vlakna unutar kojih masne stanice ostaju zarobljene i površina kože počinje izgledati poput narančine kore. Pošto je i funkcija krvnih žila u takvoj situaciji oslabljena slaba cirkulacija uzrokuje nakupljanje vode i toksina i nastaje celulit.

Više...

 

Znanstvenici su razvili novu formulu za zaštitu od sunca

Piše: Luči Židić

Znanstvenici sa sveučilišta Yale razvili su zaštitu od sunca napravljenu od nanočestica koja ne prodire u kožu i tako eliminira ozbiljne zdravstvene tegobe koje se povezuju s komercijalnim proizvodima za zaštitu od sunca.

Više...

 

5 pravila koje trebate primjenjivati za prekrasnu kožu u 40-tima i nakon

bore

Pripremila: Luči Židić

Njega kože u 40-tima može podsjećati na borbu s lavovima. Nakon četiri desetljeća provedena na suncu, zagađenom zraku, u  klimatiziranim prostorijama i spavajući na strani ili stomaku, koža počinje pokazivati negativan utjecaj modernog načina života.

Više...

 

5 načina kako prirodnim putem dubinski očistiti kožu

Pripremila: Ivana Bartolović

Piling je vrlo bitna stavka u njezi kože i trebao bi biti u redovnom sastavu beauty rutine. Pilingom pomažemo koži riješiti se odumrlih stanica kože te prljavštine i masnoća nakupljenih u porama, njime se čiste pore i sprječava nastajanje mitesera.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Male tajne lijepog tena