Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Male tajne lijepog tena

Koliko znate o starenju?

Piše: Ana Popović Kišur

Svi mi želimo zaustaviti sat, usporiti starenje, spriječiti ga... Ne želimo se jednog dana probuditi i zaključiti da je kasno. Ali... Većina nas zanemaruju osnovne postulate u borbi protiv starenja – dovoljno sna, dovoljno vode, izbjegavanje cigareta, alkohola, stresa, sunčevog zračenja, zdravo hranjenje... Svima je jasno da se ne može sve izbjeći, ali bar se trebamo potruditi i učini što možemo za sebe.

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Opustite i razmazite svoje noge

luxottica-vogue-vo-2819s

Svi znamo da su noge važan dio našeg tijela i da su izložene utjecaju okoliša, stresa i drugih posljedica suvremenog života.

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Meka i podatna koža uz pomoć rižinog brašna i jogurta

luxottica-vogue-2832sb

Brojna hranjiva svojstva riže dobro su poznata. Riža sadrži bjelančevine​​, mineralne soli, škrob, vitamine i nezasićene masne kiseline. Izuzetno je bogata hranjivim tvarima, a može se koristiti i u tretmanima ljepote.

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Cvjetni miks za božanstven pogled

Kad se pogledate u ogledalo, bojite li se da ćete vidjeti ružne kolutove oko očiju? Više ne znate koju ćete čarobnu kremu kupiti?  Polako! Umjesto gotove kreme, pojurite do najbliže trgovine i uzmite nevenovo i ružino ulje. Ta će mješavina dati rezultate!

Više...

 

BEAUTY SAVJETI BY VOGUE: Razmazite se mirisnom vodom s lavandom

 

Nakon napornog dana punog sastanaka, e-mailova, brifinga, konferencijskih poziva i brain-storminga, jedina opcija koju želite u svom rasporedu je - opuštanje.

Više...

 

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Male tajne lijepog tena