Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Eksplozija seksipila: Viktor&Rolf Spicebomb

viktor-rolf-spicebomb

'Nakon kreiranja parfema Flowerbomb, osjetili smo laganu zavist: zašto i mi ne bismo imali svoju bombu?', upravo su to rekli Viktor&Rolf i kreirali mušku mirisnu bombu – Spicebomb.

Spicebomb je predodređen da bude moćan, odvažan i senzualan, obećani koncentrat s eksplozivnom osobnošću. Muškarac koji nosi Spicebomb je neuhvatljiv, nekonvencionalan, karizmatični zavodnik koji prkosi svim stereotipima, elegantan i nevjerojatno seksi. Utjelovljuje bezvremensku eleganciju, a istovremeno savršeno usklađenu s njegovim godinama. Odmjeren, a opet stvara opasnu, magnetičnu ovisnost. Njegova snaga i senzibilnost, inteligencija i muževnost...

Dvojac Viktor&Rolf još jednom ruši konvencije i otkriva miris koji nije spreman na ustupke - eksplozivan koncentrat muževne senzualnosti Spicebomb. Spicebomb donosi savršenu ravnotežu između snage i elegancije, intenzivnosti i profinjenosti. Svojim osebujnim mirisnim potpisom ostavlja trag poput novog prodornog vala energije i stila.

Olivier Polge, tvorac cvjetne eksplozije mirisa Flowerbomb, zaslužan je i za ekstravagantno seksi miris Spicebomb. 'Sve je započelo s nazivom Spicebomb. Viktor&Rolf odmah su mi rekli da žele osebujan miris raskošnih začina koji obara s nogu i predstavlja istinski izvor ovisnosti. Morao je sadržavati izravne i snažne note, dobivene iz najboljih sirovina. Dok je Flowerbomb cvjetna eksplozija, Spicebomb je plamen začina snažnih mirisnih kontrasta. Razbuđujući i radijantni, začini igraju glavnu ulogu; svojim živahnim i britkim akcentima, bilo da su vatreni ili ledeni - pokreću i privlače pozornost na ostale, odmjerenije i pitomije aspekte.', rekao je Olivier Polge

viktor-rolf-spicebomb

Spicebomb je erupcija začina ukroćenih svježinom koja ih obavija, drugim riječima – kontrolirani val moći. Nastao je iz plamtećeg susreta dvaju akorda kontrastnih tonova. Prvi izaziva nevjerojatnu ovisnost, stapajući srce usijanih začina – čilija i šafrana – s nadasve muževnim, odmjerenijim tonovima kože i duhana te osebujnom surovom snagom vetivera. Drugi pak donosi eksplozivne, svježe i oštre note begamota i grejpfruta, dok hladni začini – elemi i ružičasti papar – ostavljaju ledeni trag.

Miris je zapakiran u zadivljujuću bočicu u obliku granate, izrađenu baš po mjeri za ovaj eksplozivan miris. Crna vrpca omotana je oko bočice kao da odražava svu moć i napetost mirisne bombe koju čuva. Miris se ispušta povlačenjem igle, koja sadrži pečat Viktor&Rolf.

Preporučena maloprodajna cijena mirisa Spicebomb je 430 kuna (50 ml) i 610 kuna (90 ml), a u kolekciji je još nalazi i gel za tuširanje (254 kn) te balzam poslije brijanje (391 kn).

Tags: svoju, upravo, kutak, imali, kreirali, zašto, mirisnu, mušku, viktor&rolf, bombu, bismo, spicebomb, rekli

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Eksplozija seksipila: Viktor&Rolf Spicebomb