Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Head&Shoulders i Ivica Klarić za modernog muškarca

head-shoulders-ivica-klaric

Ivica Klarić, sinonim za domaću mušku modu, pridružio se popisu poznatih dizajnerskih imena koja sudjeluju u kampanji P&G-a i dm-a 'Jednostavno je biti posebna'.

U ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon tako umjesto proizvoda namijenjenih djevojkama i ženama, dobivaju kozmetičku torbicu za modernog muškarca. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 30. travnja kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i uz njih dolazi dizajnerska kozmetička torbica by IK studio.

Bilo da je riječ o modi ili kozmetici, muškarci prije svega cijene jednostavnost. Kada je riječ o pranju kose, sigurno im neće biti potrebna količina proizvoda koje žene koriste. Neće im trebati serumi, maske ni ulja, niti će njihovi proizvodi zauzimati više mjesta u ormariću. Upravo zato će ih oduševiti inovativni Head&Shouldersovi proizvodi, koji kosu ostavljaju čistom, pružaju joj zaštitu od peruti te olakšavaju njezino oblikovanje.

Imajući na umu tu težnju prema jednostavnosti i učinkovitosti, Ivica Klarić je u svom stilu, a po mjeri modernog muškarca, dizajnirao kozmetičku torbicu. 'Muškarci ne koriste toliko puno proizvoda kao žene, ali ipak imaju potrebu sve svoje potrepštine staviti na jedno mjesto. Siguran sam kako će im kozmetička torbica koju sam dizajnirao biti korisna. Dovoljno je velika da stane sve za dnevnu njegu, a kad krećete na putovanja, nemate brige, sve je već spremno', rekao je Ivica Klarić.

head-shoulders-ivica-klaric

Nova formula Head&Shoulders osim dubinske čistoće i njegujućih sastojaka donosi i tehnologiju eksplozije mirisa te predstavlja potpuno nov pristup pranju kose s postojanim mirisom koji traje cijelog dana.

Linija Head&Shoulders Apple fresh će nahraniti i regenerirati kosu od tjemena do vrhova, a Citrus fresh će riješiti problem masne kose. Dok brojnim šamponima protiv peruti treba neko vrijeme za djelotvornu eliminaciju problema, Head&Shouldersova formula protiv peruti djeluje dvaput brže i preporučuje je 8 od 10 dermatologa. Čak i ako nemate problema s peruti, Head&Shoulders će osigurati zaštitu prije nego što se pojavi.

Uz sve prednosti Head&Shouldersa i dizajn Ivice Klarića svakom muškarcu osiguran je dobar izgled te samopouzdanje na još višoj razini.

Tags: ivica, head&shoulders

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Head&Shoulders i Ivica Klarić za modernog muškarca