Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Igra začinima i kontrastima: Giorgio Armani Eau d’arômes

giorgio-armani-eau-d-aromes

Nakon Eau pour homme i Eau de nuit, Giorgio Armani nam predstavlja Eau d’arômes – idealan miris za muškarce s opuštenim i ležernim stavom.

Eau d’arômes otkriva novi aspekt Armanijevih mirisa - ‘casual’ i opušten stil inspiriran kultnim sakoom, koji je poslužio kao nadahnuće i za Eau pour homme i Eau de nuit, ali ovaj put s prozračnijom teksturom.

Novi miris jednostavno poziva na bijeg i prepuštanje istinskim užicima, dok se toplina začina isprepliće sa svježinom mediteranskog povjetarca, u trenu nas opuštajući. Spontani začinski miris eau d’arômes donosi igru kontrasta, jednostavnosti i složenosti, uz dašak svježine i topline. Briljantna kombinacija začinskih drvenih akorda i akorda citrusa stvara delikatno teksturiran spoj: dinamičnost, muževnost i senzualnost.

giorgio-armani-eau-d-aromes

Eau d’arômes je miris bogate teksture i začinsko-drvenih nota. Đumbir savršeno naglašava svježe citrusne gornje note bergamota i mandarine. U srcu parfema, kardamon, kadulja i ljuta čili papričica stapaju se s opojnim vetiverom, obavijajući senzualni pačuli i akord sivog ambera.

Elegantna bočica s reflektirajuće-crnim bakelitnim čepom i staklom s metalik naborima odražava profinjenu, jednostavnu i besprijekornu strukturu. Oker nijansa sa zlatnim odsjajem podsjeća na klub džentlmena, ispisujući novo, muževno poglavlje u liniji parfema Giorgia Armanija.

Preporučena maloprodajna cijena Giorgio Armani Eau d’arômes je 502 kune (50 ml) i 677 kuna (100 ml).

Tags: miris, parfem, giorgio, armani

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Igra začinima i kontrastima: Giorgio Armani Eau d’arômes