Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Muška strana prirodne svježine: Biobaza Men dezodoransi

biobaza-men-deo

Biobaza Men linija nadopunjena je sa četiri osvježavajuća, prirodna roll-on dezodoransa bazirana na mineralima iz soli te obogaćena senzualnim mirisnim uljima za učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa.

Mirisne note gelova za tuširanje pretočene su u novu Biobaza MEN liniju prirodnih dezodoransa koju sačinjavaju četiri neodoljiva mirisa. Biobaza Men prirodni dezodoransi bazirani su na mineralima iz soli i eteričnim uljima, pružaju visokokvalitetnu njegu i zaštitu od neugodnih mirisa tijekom svakodnevnih aktivnosti.

biobaza-men-deo

Biobaza Natural Deo ne sadrže aluminij klorohidrat, umjetne mirise, alkohol i ostale štetne sastojake, ne začepljuju pore i omogućavaju koži da diše. Prirodni sastojci (99%), čiju bazu čine maslina i kadulja, nježni su prema koži, a na odjeći ne ostavljaju tragove.

Pačuli, menta, lovor ili bergamot samo su neki od esencija koje oduševljevaju mirisom i učinkovito spriječavaju neugodne mirise te pružaju jedinstven osjećaj prirodne svježine.

U liniji prirodnih dezodoransa su četiri mirisa:

biobaza-men-deo

BLACK ENERGY - Osjetite val svježine iz mirisnih zelenih listića! Snažne note pačulija i osvježavajuće mente, osiguravaju zaštitu od neugodnih mirisa.

POWER-UP - Razbudite osjetila citrusnim notama! Pruža dnevnu dozu prirodne energije i cjelodnevan osjećaj svježine.

biobaza-men-deo

DARK MAN - Moćni sastojci u službi prirodne njege! Intrigantne i osvježavajuće note pružaju zaštitu od neugodnih mirisa.

COOL DOWN - Pouzdano osvježenje u svakoj situaciji! Nježan prema koži, učinkovito štiti i neutralizira neugodne mirise.

Biobaza Men roll-on dezodoranse potražite u odabranim dm drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 23,90 kuna.

Tags: mirisa, mirisnim, učinkovitu, zaštitu, soli, muški, obogaćena, biobaza, bazirana, roll-on, uljima, mineralima, neugodnih, senzualnim

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Muška strana prirodne svježine: Biobaza Men dezodoransi