Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Nepobjediv: Paco Rabanne Invictus

paco-rabanne-invictus

Novi parfem Paco Rabanne zove se Invictus (od latinske riječi 'nepobjedivi') i predstavlja duh pobjede. Sve što nam dolazi iz kuće Paco Rabanne namijenjeno je različitim tipovima muškaraca.

Svaki se muškarac može prepoznati u parfemima kuće Paco Rabanne. Tako je 2005. godine lansiran parfem Black XS posvećen muškarcima – rock zvijezdama, a 2008. godine i parfem 1 Million za bogate i slavne. Novi je Invictus namijenjen – nepobjedivima.

Prema riječima direktora brenda Jose Manuela Albesa, novi je parfem svojevrsna fantazija na temu pobjede. 'Za nas to je još jedan razlog za razmišljanje o svemu što miriše na pobjedu. Invictus je s jedne strane jako seksi, a s druge je hrabar i neobičan', izjavio je Albesa.

paco-rabanne-invictus

Invictus su kreirali Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge i Dominique Ropion. Miris predstavlja mladi australski maneken Nick Youngqest, a bočica izgleda poput sportskog trofeja koji slavi pobjedu i uspjeh.

Mirisna kompozicija otvara se svježim notama grejpa pomiješanim s morskim akordima dok se u srcu parfema nalaze mirisne note lovorovog lista i jasmina. Drvenasta baza mirisa krije note guaiac drveta, pačulija, hrastove mahovine i ambre.

Reklamnu kampanju je realizirao Alexandre Courtès, uz glazbu Kanye Westa, koja ilustrira pobjednički put šampiona, sigurnog u sebe, od početka natjecanja pa do svlačionice. Spot se oslanja na grčku mitologiju i aktualni glamour.

Za ostvarivanje što prisnijeg i uspješnijeg kontakta sa publikom, oformljena je i nagrada 'Invictus Award', koja će se dodijeliti jednom sportašu, osiguranjem stipendije koja bi mu trebala pomoći u ostvarivanju sportskog projekta. Pobjednik će biti i na Invictusovom kalendaru za 2015. godinu, čije je ostvarenje predviđeno za slijedeće proljeće.

Miris je dostupan kao Eau de Toilette, a cijena mu je 416 kuna (50 ml) i 552 kune (100 ml). Osim mirisa dostupna je i popratna kolekcija – after shave losion (370 kn), after shave balzam (321 kn), gel za tuširanje (208 kn), deo sprej (201 kn) i deo stick (179 kn).

Tags: miris, parfem, rabanne, paco

najčitanije

zadnji komentari

Ljepota Muški kutak Nepobjediv: Paco Rabanne Invictus